naravno da je apsurdno....koga zanima fair use dogovor moze se nac i na t-ovim stranicama.....jedino nije definirano sto smatraju pod razumnom uporabom mreznih resursa?! .. i sto se dogodia ako se previse skida![]()
Pa kakve su to gluposti?!
To je ko da ja sad kad imam tarifu 0 (VIP) imam besplatne pozive prema vip friend broju, ali me ako previše pričam nazovu iz službe za korisnike i opomenu. Poslao bi ih znaš di!
Kakav fair use? Ako ti želiš flatrate znaći da želiš skidat kolko te volja, ako ti oni to ne daju znaći da nije flat rate...
@sodom - vjerujem ja da to postoji ali je totalno apsurdno?!
Ponekad ti pojedeš medvjeda, a ponekad... medvjed pojede tebe.
naravno da je apsurdno....koga zanima fair use dogovor moze se nac i na t-ovim stranicama.....jedino nije definirano sto smatraju pod razumnom uporabom mreznih resursa?! .. i sto se dogodia ako se previse skida![]()
Ma, mislim da to nema veze s krajnjim korisnicima. Frend mi je skinuo na desetke giga u jednom mjesecu i nikome ništa. Više mi se čini da je to neka formalnost.
Evo i mene na XXL-ADSL! Napokon!!!!
Joj, daj se prestanite više hvaliti!![]()
A da oprostiite več sam živčan i hoču taj MAX-ADSL...Izvorno postao sodom
edit dmi: molim bez psovki...
Zadnji uredio dmi : 03-05-2005 u 07:23
E, ako je ovo bilo potrebno... onda stvarno. Kaj da ja onda ovdje pišem, koji ni nema mogućnost si uvesti ADSL? Trebao bih biti u pohodu na svaku facu iz T-coma.
frish-KI, kaj se čudiš...moraš uzeti u obzir da je ovo Hrvatska i da će trebati puuuuno vremena da se dsl raširi i postane standard, kao i mnoge druge stvari...
Bom Chicka WahWah
Nije ni meni dostupan ahjkj neču psovat na taj T jedva čekam H1 možda on bude bolji, sorry za psovke, ali kako me je iznerviralo.
Nemoj se nervirati...po tome bi pol Hrvatske trebalo psovati...kaj je tu je...
Bom Chicka WahWah
Ako ti T-Com nemože ponuditi, ne može niti Isokn, niti H1, jer svi koriste T-comovu infrastrukturu. Znači, svejedno ti je. Udahneš do 10 i zaboraviš. Kad dođe, ugodno se iznenadiš.Izvorno postao CroSatMan
![]()
Meni treba doć ovaj tjedan najkasnije,naravno malo potegnio vezu i to je to
Danas se u ovoj zemlji očito niš nemre bez veza...samo mito i korupcija!
Bom Chicka WahWah
ma frishki je vec navikoIzvorno postao cyberphere
![]()
![]()
Zahtjevam da se ova tema zatvori. Barem dok meni ne uvedu ADSL.![]()
Onda znači da ove teme više nikad neće biti:-)))
Bom Chicka WahWah
@cyber zato sam to i napisao da se malo našalimo
@Phyto naravno da se nemože bez veze (škola,ADSL,posao...ma sve)
Izvorno postao PhytoSculpt
Outrageous! Kako samo možeš... Ej, ljudi, odmičemo do teme, a ona je ADeeSeL. Nešto meni nedostižno.
da,odmakli ste od teme...izvolite dalje nabijat friskom na nos ko ima,ko dobiva i tko kolko dugo ceka na prikljucakIzvorno postao frish-KI
![]()
Ja tebe u izbore za moderatora, a ti meni ovako, sodome? Povlačim se u odaje. Barem dok me iz t-Coma ne pozovu.![]()
a je ovaj adsl zakon pa to je strašno
razmišljam da se prebacim na![]()
daš mu mali prst....
ma tek kad dobiš adsl shvatiš kakav je dial up ćesme
mislim znao sam to i prije ali ovo je fakat strava!
A kad pogledaš cijene vani shvatiš kolko je to jadno kod nas i kolko za taj adsl plačaš...Izvorno postao damgol
![]()
ja ga uzimam kad carnet uvede adsl!(čitaj nikad)
Ponekad ti pojedeš medvjeda, a ponekad... medvjed pojede tebe.
Bookmarks