Pa ja potrošim 5 GB samo na surfanje. Ne skidam ni filmove ni igre. Jedino što redovito skidam je večernja škola i na to otpadne giga mjesečnoIzvorno postao zvijerka
šta sad mjerimo čiji je duži?!
(još par dana i 14 mjeseci:-)
nije mi baš jasno kako možeš potrošit toliko na surfanje, ja svakodnevno surfam 6-8 sati i mjesečno ispadne cca 2 gb, ostalo je download
to nije za hvalit se![]()
...ali i preskupo je skidat filmove,ali ponekad se nemože odolit![]()
ja također strašno puno surfam. dnevno preko 8 h. i također ne trošim više od 2 Gb. nemoguće je više potrošit samo na surfanje!
al ovako nisam opterećen. za onih dodatnih 30-40 kn koliko platim za 5 Gb mi se ne da razmišljat jesam li prešao ili nisam dozvoljenu kvotu!
ma sve u svemu, adsl je zakon i svatko tko koristi internet bi si ga trebao uzet!(naravno ako mu je dostupan
)
t10>c45>t65>3510>7650>sl55>p800>mpx200>sx1>p900>66 30>mpx220>6260>cv65&6600>p900@p910i>MDA II>t630>MDA Compact>6680+1gb&v3x>Nokia N80+2gb&6280>htc tytn & nokia 5800>htc desire&nokia5230
@cyberphere,da to je dosta filmova,ja ih uglavnom pogledam i prosljedim dalje jel moji 60gb hdd nebi podnijo takvo opterečenje![]()
@zvjerka, ali tužno je to kad se usporedi sa ostatkom europe i flatom.
E, sad pitanje za vas znalce...
Uskoro mi istječe ugovor na 12. mjeseci...što dalje?
Dal će mi nudit da ponovo potpišem ugovor, dal će mi nudit kakve pogodnosti?
E i još jedno VELIKO pitanje: Ima li tko kakve informacije o sniženju cijena\povećanju brzina (na newsima se govorka o tome).
BTW Prebacujem se za par dana na Iskon-ov XXLaDSL jer ću dobit 2 mjeseca flata, a ovaj T-com account ostaje za rezervu (neću ga koristiti).
P.S. Trenutno testiram za VM-DSL, dobio sam nekoliko dana flat-ratea kod njih kao tester networka :-)
http://www.vm-mreze.hr/
She is my sin...
Kako bi se to reklo prica se da je papa zensko ali eto puno toga se prica !
Kad snize cjene - ahhh da sve mi se cini da to nebu tako brzo !!!!
Sto se mene tice neka cjene ostanu iste ali neka nam daju kao najnizu soluciju tj max-adsl start 1536/192 ili barem 768/128 ! Ugl t-com nas nece tako skoro prestat pljackat !!!
Repetitio est mater studiorum! Historia est magistra vitae !
Skuzio sam
http://www.vm-mreze.hr/novosti.asp?newsID=45
Da, i sto ces onda s 512 MB paketom???Izvorno postao cook22
Pazi, download je 77kb\s ili cak 160 kb\s!
Treba prvenstveno smanjit cijenu flat-ratea koji je u Njemackoj oko 15€, a kod nas je bezobrazno skup.
She is my sin...
cmon get a lifeja također strašno puno surfam. dnevno preko 8 h![]()
...evo ja za ovih 20 dana :1,67gb.....![]()
ja od 14.9 - 6.31 GB![]()
iPhone 5s 16 GB
ti si još gorji ,ali moj naj veći download su bile 2 pjesme: jedna od 17mb a druga 6mb,ostalo sića...filmove i tak nemogu skidat.Izvorno postao imatic
![]()
ja kupim promet od 512 mb i onda samo doplacujem kolko skinem.......
.....cute but psycho.....
meni trenutno pokazuje 4 677 mb,što je rezultat paketa od 5 gb i pomno izračunate potrošnje u skladu sa današnjim datumom:-)
jel da mi je flat mislim da bi ovom broju nakraju lako pripiso koju nulu![]()
..Što kažete da se ja prebacim na ovaj 1gb?I kak to ide ,dali sad ili za 2mjeseca dok završi ova akcija!![]()
lili,tebi je najbolje da uzmeš paket od 2gb
..ili da smanjim doživljaj.THXIzvorno postao sodom
![]()
po onome što sam pročito na prethodnim stranicama threada čini mi se da si ti do sada platila jedan telefonski račun kolko ja godišnje ne potrošim na adslu,pa toliko o doživljaju:-)
...na koji misliš onaj od 1450 ili onaj od 860,kn?Izvorno postao sodom
zamjenio sam te sa smogovcem (2500kn) što ako računaš 5gb paket X 12 mjeseci (188kn x12) = 2256 kn
no tvoja računica bi izgledala ovako: paket 2gb x 12mj (138kn x 12) = 1656 kn
Hvala na dobrom savjetu!!!Izvorno postao sodom
Bookmarks