da,odmakli ste od teme...izvolite dalje nabijat friskom na nos ko ima,ko dobiva i tko kolko dugo ceka na prikljucakIzvorno postao frish-KI
![]()
da,odmakli ste od teme...izvolite dalje nabijat friskom na nos ko ima,ko dobiva i tko kolko dugo ceka na prikljucakIzvorno postao frish-KI
![]()
@cyber zato sam to i napisao da se malo našalimo
@Phyto naravno da se nemože bez veze (škola,ADSL,posao...ma sve)
Ja tebe u izbore za moderatora, a ti meni ovako, sodome? Povlačim se u odaje. Barem dok me iz t-Coma ne pozovu.![]()
a je ovaj adsl zakon pa to je strašno
razmišljam da se prebacim na![]()
daš mu mali prst....
ma tek kad dobiš adsl shvatiš kakav je dial up ćesme
mislim znao sam to i prije ali ovo je fakat strava!
A kad pogledaš cijene vani shvatiš kolko je to jadno kod nas i kolko za taj adsl plačaš...Izvorno postao damgol
![]()
ja ga uzimam kad carnet uvede adsl!(čitaj nikad)
Ponekad ti pojedeš medvjeda, a ponekad... medvjed pojede tebe.
Izvorno postao ihaladin
ma biti će i to uskoro barem kruže priče
a to je dobar znak![]()
Ne moraš ni dobiti dsl da znaš da je dial-up ćesme...to znaš i ovakoIzvorno postao damgol
![]()
Bom Chicka WahWah
Kod nas kruže priče oko puno toga...a niš se ne ostvari od svega toga...čisti dokaz su političari:-)
Puno ljudi misli da je adsl jeftini, a kad malo pogledaš SAD, Kanadu i još hrpu zemalja di ne plaćaju ništa za net ili ako plaćaju, onda je to bolesno malo...
Bom Chicka WahWah
ja čekam više od mjesec dana da ga dobijem!!
danas zvao i posvađao se s operaterom!
baš mi je digo tlak!
kaže bit će ovaj tjedan!
tako kažu svaki put kad nazovem već više od mjesec dana!
sramota!!!
t10>c45>t65>3510>7650>sl55>p800>mpx200>sx1>p900>66 30>mpx220>6260>cv65&6600>p900@p910i>MDA II>t630>MDA Compact>6680+1gb&v3x>Nokia N80+2gb&6280>htc tytn & nokia 5800>htc desire&nokia5230
Ja kažem onaj Šarić što je puškom ganjo ljude po opčini nije bio lud, ON JE BIO PAMETAN.
Bio je pametan u tom trenutku...ali se obilježio za cijeli život...takve pobune bi možda dale rezultata ako se skupi veći broj ljudi sa takvim mišljenjem...pojedinci će se teško afirmirati, pogotovo na ovakav način...Izvorno postao CroSatMan
Bom Chicka WahWah
Hm...? Ne mogu se sjetiti što je uspio s tim...
To baš i nije način, jer ne možemo svih 100% političara strpat u isti koš, te da su svi korumpirani. Ali, to nije tema. Nastavite mi nabijat ADSL na nos, prosit ću lepo.![]()
Pa ak baš inzistiraš...e da znaš kak je zakon staviti MP3-cu da se skida i nakon manje od minutu ista već svira...a tek filmove...za par sati već sam u centru događaja...ma mrak!!!Izvorno postao frish-KI
![]()
![]()
![]()
Bom Chicka WahWah
Ajde nije sve tako lijepo, da bi sve skinuo treba mi flat a on je skup do bola!
Jel znate da li se moze ici gore-dole sa brzinom i prometom i koliko se to naplacuje?
Ovisi na koji faks...na ekonomiji je internet u malo većoj komi...Izvorno postao cyberphere
Bom Chicka WahWah
Blago vama...mi na ekonomiji moramo prvo tražiti dozvolu da nekaj skinemo (i pitanje dal ćemo je dobiti)...i onda kad je dobijemo, možemo lagano otići nekamo na kavu ili čak izlet ak se nekaj skida, jer je brzina dsl-a očajna...Izvorno postao cyberphere
Bom Chicka WahWah
Ako gledaš kod T-Coma, onda imaš 3 vrste brzine, koliko ja znam, a i nekoliko paketa prometa (mislim 2, 5 i 10Gb)...
Promet ti se naplaćuje ovako: pretplata najmanje brzine (koju koristi, valjda svi ovdje, ti je 99kn) i 512Mb ti je uključeno u pretplatu (ustvari uključeno ti je 512Mb + 256Mb, jer ti se novi paket obračunava nakon polovine odvaljenog prometa novog paketa ak kužiš...)cijena svakog novog paketa (dakle 512Mb) ti je 20kn, osim ako se odlučiš na neki od ponuđenih paketa (2, 5, 10Gb), koji će te koštati nešto povoljnije, ako puno skidaš s neta...
Bom Chicka WahWah
A jeste vidili u t-com-u kolko brzo ide,ide 54Mbps i jel netko zna kolko je to MBps
MBps - megabajta po sekundiIzvorno postao zeus
Mbps - megabita po sekundi
1Bajt=8bita
Na mom faksu je isto masu brza, najbrži download što sam napravio bio je na brzini 3MBps, može i brže ali su serveri s kojih sam skidao imali limit (provat ću jednom koji je max speed).
Niste me razumili! Ako hocu jedan mjesec preci sa 2gb na flat i poslije se vratit, koliko se to naplacuje?
Bookmarks