hvala ali ja sam iznad svih tih pravila![]()
hvala ali ja sam iznad svih tih pravila![]()
KOja glupost... kako uopće definirati razumnu uporabu? Ako se Flat rate paketi reklamiraju da uključuju neograničenu količinu podataka zar onda nije razumna uporaba mrežnih resursa 24/7 i to uporaba maksimuma gledajući sve parametre?podrazumijeva načelo razumne uporabe mrežnih resursa![]()
Stvarno bi zanimljiva situacija bila da nekoga zakinu na temelju toga, mislim šta će mu reći "Žao nam je, ali Vaše ponašanje nije bilo razumno", "Vi niste razumsko biće.", wha?
Iživcirali su me![]()
Milsim da se sodom šalio...
frishki najtuznije je to sto se nisam salio,....to je fair use dogovor koji vrijedi vjerovali ili ne za flat rate...sramotno!Izvorno postao frish-KI
A da oprostiite več sam živčan i hoču taj MAX-ADSL...Izvorno postao sodom
edit dmi: molim bez psovki...
Zadnji uredio dmi : 03-05-2005 u 07:23
Pa kakve su to gluposti?!
To je ko da ja sad kad imam tarifu 0 (VIP) imam besplatne pozive prema vip friend broju, ali me ako previše pričam nazovu iz službe za korisnike i opomenu. Poslao bi ih znaš di!
Kakav fair use? Ako ti želiš flatrate znaći da želiš skidat kolko te volja, ako ti oni to ne daju znaći da nije flat rate...
@sodom - vjerujem ja da to postoji ali je totalno apsurdno?!
Ponekad ti pojedeš medvjeda, a ponekad... medvjed pojede tebe.
naravno da je apsurdno....koga zanima fair use dogovor moze se nac i na t-ovim stranicama.....jedino nije definirano sto smatraju pod razumnom uporabom mreznih resursa?! .. i sto se dogodia ako se previse skida![]()
Ma, mislim da to nema veze s krajnjim korisnicima. Frend mi je skinuo na desetke giga u jednom mjesecu i nikome ništa. Više mi se čini da je to neka formalnost.
Evo i mene na XXL-ADSL! Napokon!!!!
Joj, daj se prestanite više hvaliti!![]()
koliko liku iz HTa treba da obavi instalaciju kući? šta uopće radi?
meni je postavljo nekih 30 min....Izvorno postao Inovator
.....cute but psycho.....
E, ako je ovo bilo potrebno... onda stvarno. Kaj da ja onda ovdje pišem, koji ni nema mogućnost si uvesti ADSL? Trebao bih biti u pohodu na svaku facu iz T-coma.
frish-KI, kaj se čudiš...moraš uzeti u obzir da je ovo Hrvatska i da će trebati puuuuno vremena da se dsl raširi i postane standard, kao i mnoge druge stvari...
Bom Chicka WahWah
Nije ni meni dostupan ahjkj neču psovat na taj T jedva čekam H1 možda on bude bolji, sorry za psovke, ali kako me je iznerviralo.
Ako ti T-Com nemože ponuditi, ne može niti Isokn, niti H1, jer svi koriste T-comovu infrastrukturu. Znači, svejedno ti je. Udahneš do 10 i zaboraviš. Kad dođe, ugodno se iznenadiš.Izvorno postao CroSatMan
![]()
Nemoj se nervirati...po tome bi pol Hrvatske trebalo psovati...kaj je tu je...
Bom Chicka WahWah
Nebi trebalo pola nego cjela osim onih koji nemaju para da si nešto naručuju, uuhhu jesam glup pa to i jesu više od pola ljudi.Izvorno postao PhytoSculpt
![]()
![]()
Meni treba doć ovaj tjedan najkasnije,naravno malo potegnio vezu i to je to
ma frishki je vec navikoIzvorno postao cyberphere
![]()
![]()
Danas se u ovoj zemlji očito niš nemre bez veza...samo mito i korupcija!
Bom Chicka WahWah
Zahtjevam da se ova tema zatvori. Barem dok meni ne uvedu ADSL.![]()
Onda znači da ove teme više nikad neće biti:-)))
Bom Chicka WahWah
Izvorno postao PhytoSculpt
Outrageous! Kako samo možeš... Ej, ljudi, odmičemo do teme, a ona je ADeeSeL. Nešto meni nedostižno.
Bookmarks