Frend mi tamo zivi i ni on nije mogao uzet adsl a sad moze! Provjeri ponovo!Izvorno postao coma_zgb
Daj kad ih preuzmeš stavi Kutinu na prioritetnu listu.![]()
Frend mi tamo zivi i ni on nije mogao uzet adsl a sad moze! Provjeri ponovo!Izvorno postao coma_zgb
sad stvarno već pizdim, prošla su tri tjedna...štangasinger dsl
ma ja sam već lud 100 posto
ako mi ne riješe ovaj tjedan onda ga definitivno neću ni uzet
Ja sam cekala samo tjedan dana,prekjucer su mi stavili,internet je brz ko vrag,fenomenalan je.
Sada se ne moram brinuti za sporo downloadanje.Cak sam na poklon dobila dvd player,ima ga netko od vas?
Samsung E700->2x Motorola MPx200->Sony Ericsson K750i->Nokia 8310i i Sony Ericsson W810i->Samsung D600->Sony Ericsson w810i->Sony Ericsson K800i->SONY ERICSSON K800i->Sony Ericsson C510->Nokia E63->Nokia E72-> Iphone 4 16 gb
lool,da imam i ja dvd playerIzvorno postao Irena_zgb
ps. irena ako usporedis dsl po ostalim zemljama europe vidjet ces da je kod nas najsporiji,nije flat,i da je naravno najskuplji, ...ovo ti je samo efekt zato jel si napravila skok s diel upa na dsl....splasnut ce to![]()
Ja dobio XXL-ADSL ali jos se nisam registrirao, cekam 1.5.! Nisam puno cekao, kojih 10-tak dana! Jedino sto iPod necu dobit do polovice 5. mjeseca! DVD se odmah dobije a iPod treba cekat!
ja čekam već 4 tjedna i već sam popizdio!!
zahtjev sam podnio 1.4. i još ništa!!
dobio sam ugovor sa šifrom i svim al još sam na dial-up!!
koliko je krajnji rok da ti ga uvedu il se ne obvezuju na nikakav rok nego kad ih bude volja??
t10>c45>t65>3510>7650>sl55>p800>mpx200>sx1>p900>66 30>mpx220>6260>cv65&6600>p900@p910i>MDA II>t630>MDA Compact>6680+1gb&v3x>Nokia N80+2gb&6280>htc tytn & nokia 5800>htc desire&nokia5230
a kad dobiješ pisanu obavjijest na njoj piše da 30 dana
od datuma koji je na njoj,samo kaj sam ja dobio obavijest
30 dana nakon što sam podnio zahtjev!
Kaj si ti na volovčica rep. Peščenica? Ja sam u istom kvartu ali meni su rekli da nemogu dobit adsl valjda zbog linije(mreže )nemam pojma.Vele da rade na tome.
aleluja...konačno su me zvali,da će sutra doći instalirat adsl!!!!!
jeste luzeri,ja sam(tj. buraz) potpisao 21.4 i dolaze preksutra tj. 9 dana,naravno preko štele
hvala na komplimentu
ja sam sretan kaj mi je ovo sad zadnje surfanje na 33.6 Kpbs
a ostalo sam sve zaboravio![]()
kao prvo, jel imaš maramicu?Izvorno postao ana222
kao drugo-preksutra je nedjelja, odnosno 1. maj, zato ne njajke
@damgolajd nek ti je sa srećom. Ja uz debelu žnjoru ipak moram čekati. Potrebne su preinake na mreži, skidanje sa PGS sistema, izvlačenje novih kablova.
Neces valjda aktivirati prije 1.5.? Zasto placati mjesec vise zbog 2 dana?Izvorno postao damgol
evo K O N A Č N O!!!!!!!
sam i ja na stalnoj vezi![]()
hvala
jel moram poštivati neka pravila kluba?
da uredno placati racuneIzvorno postao damgol
a ako ides na flet opet se podrazumjeva sljedece:
U sklopu tzv. fair use dogovora, Iskonov Flat Rate podrazumijeva načelo razumne uporabe mrežnih resursa, pri čemu Iskon zadržava pravo privremeno ograničiti pristup korisnicima koji značajno odstupaju od prosječne uporabe mrežnih resursa ili svojim ponašanjem prekomjerno opterećuju sustav.
bespotrebno je napomenuti da ovo vrijedi i za big capital T![]()
hvala ali ja sam iznad svih tih pravila![]()
KOja glupost... kako uopće definirati razumnu uporabu? Ako se Flat rate paketi reklamiraju da uključuju neograničenu količinu podataka zar onda nije razumna uporaba mrežnih resursa 24/7 i to uporaba maksimuma gledajući sve parametre?podrazumijeva načelo razumne uporabe mrežnih resursa![]()
Stvarno bi zanimljiva situacija bila da nekoga zakinu na temelju toga, mislim šta će mu reći "Žao nam je, ali Vaše ponašanje nije bilo razumno", "Vi niste razumsko biće.", wha?
Iživcirali su me![]()
Milsim da se sodom šalio...
frishki najtuznije je to sto se nisam salio,....to je fair use dogovor koji vrijedi vjerovali ili ne za flat rate...sramotno!Izvorno postao frish-KI
Bookmarks