Zakaj bi ti bio kriv, di piše da ga moraš gasiti?
Zakaj bi ti bio kriv, di piše da ga moraš gasiti?
MA nigdje .. al sam mislio .. ko normalan ne gasi komp 13 dana za redom i na netu je konstantno .. al eto.Izvorno postao gog
meni je trajalo to negdje 20 minuta , mozda i manje, tip je eki Zagorec bil , koda mu se zurilo.
Al napravio je sve ok.
cak mi ej popravio kabel koji ide iz kompa do tel.linije onaj crni ... jer su mi se strgali oni mali zubici koji skljocnu kad stavis u rupu to.
Ja znam i duže bitiIzvorno postao Gruntovčan
![]()
ma, svi su linije plaćali po 2000 maraka u vrijeme kada se gradila infrastruktura (efektivno 2000€ danas)... da bi na kraju to država prodala... treba tužit vladu da nam vrati sve te novce, a mi ih uložit za izgradnju nove infrastrukture... gamad... dok god vlada nešto ne napravi mi ćemo se i dalje veseliti što smo dobili malo mekšu koricu kruha... ja sam vjerojatno jedina osoba ovdje kojoj je sasvim svejedno...
Zadnji uredio Punio4 : 13-11-2005 u 16:55
par minuta stavlja switch,i isprobava na lapu konekciju,ovisi valjda i o skillovima onog tko izvodi radove,meni je npr postavljo neki deda (4 mjesec 2004.) koji još nije bio upoznat sa novom svemirskom opremom a bogami niti sa starim isdn-om i kako ga rastavit pa je bila potrebna čak i moja intervancija(sramotno (za njih) ali istinto)
Meni je postavlajo oko 15 minuta,ali sam zato poslije imao posla cca sat vremena da malo uredim onaj nered sto je on napravio![]()
10-ak minuta, ali kako mi je trebalo puno veći kabel od onog koji su mi dali, rekli su mi da si odem kupiti "taj i taj" kabel i da ga kupim na "tom i tom" mjestu. Kad sam to otišao obaviti, trebalo mi je još 30-40 minuta da shvate što mi treba, da li to imaju, da li se na to mogu staviti mikro utikači and so on, and so on... A tek dok sam ja sve te kablove porazvukao iz dnevne do kompa... brrr...
Mikro utičnica. Ja sad od kad imam ADSL skoro cijelo vrijeme imam uključen komp. Stavim da mi se ugasi negdje oko 4-5 ujutro, pa ga ponovno upalim oko 7,30 prije nego idem na posao.
T-Com je počeo isporučivati nove modeme Elcon ADSL2253EU umjesto dosadašnjih Siemensovih. Navodno su puno stabilniji i bolji.
odlično, nadam se da me taj čekaIzvorno postao frish-KI
ja sam čuo da će se svi ovi stari moći zamjeniti za nove koji ćeIzvorno postao frish-KI
se uskoro poćeti isporučivati jel se t-com sprema na adsl2
e sad hoće li biti besplatni ili uz neku simboličnu nadoplatu to je već upitno
T-Com nudi još jednu akciju za buduće korisnike ADSL-a. Malo više detalja o tome. I naravno, nije bog zna kaj...
T-Com će za samo jednu kunu osim priključka pokloniti i DVD/DivX/MP3 player, potpišu li ugovor na 12 mjeseci.
nije baš nešto? pa ok je šta bi ti dvd recorder![]()
Pa, bilo bi im bolje da su ostavili ovu jesensku akciju sa 2 mjeseca flata, jer DVD playere valjda skoro svi imamo doma. A uostalom koštaju cca 300 kn.
Nego, jesu li svima vama iz Zagreba digli brzinu? Ja, naravno, još iščekujem...
evo meni danas jesu.. ja sam iz novog zagreba i imo sam 384kb/s, a sad je 512kb/S...Izvorno postao frish-KI
Nove pogodnosti za nove MAXadsl korisnike
Prošlog tjedna izvijestili smo vas o besplatnom povećanju brzine svim postojećim korisnicima MAXadsla, no T-Com i uvijek duhoviti Zuhra odlučili su upotpuniti ponudu još pokojim novim iznenađenjem
Da podsjetimo, od 12. studenog T-Com je svim korisnicima MAXadsla besplatno omogućio veće brzine prijenosa podataka, za što nije potrebno podnositi nikakav zahtjev, jer će svi korisnici najkasnije do 30. studenog biti automatski prebačeni na nove brzine.
Velik broj korisnika već uživa u novim brzinama, no oni koji su još uvijek 'na čekanju' vrlo će brzo biti obaviješteni o nadogradnji i uputama o provjeri nove brzine e-mailom i pismom.
Novim korisnicima koji podnesu zahtjev za MAXadsl do 15. siječnja sljedeće godine T-Com će za samo jednu kunu osim priključka pokloniti i DVD/DivX/MP3 player, potpišu li ugovor na 12 mjeseci. Uz ovu ponudu, novi korisnici kojima 'idu žice na živce' mogu nabaviti i bežični internet (WLAN) već po 99 kuna (uz ugovor na 24 mjeseca).
Više o svemu saznajte na web stranici T-Coma (www.t-com.hr) ili pozivom na broj Službe za korisnike 0800-9000.
T-Portal
utorak, 15.11.2005.
Kod nas u G. Polju tek je sad došao, odmah sam podnio zamolbu pa željno čekam! Ali nedam se ne predugo, a i ova prva dva mjeseca download će se mjerit u desecima GB
Gens Una Sumus!_______>>Mi smo Hogari >> posjetite nas >> http://hogar-wifi.hr pogledajte mnogo korisnih linkova i stvari na ZDENAC FORUM
Nema više akcije sa dva mjeseca besplatnog interneta, odnosno prometa. To je isteklo 15. 11.
treba pričekat optimu pa vidjet kako če se stvari razvijat
Ne znam dokle je došlo "raspetljavanje" lokalne petlje, jer dok se to potpuno ne liberalizira, ništa od te konkurencije, barem ne od rata cijena.
to "raspetljavanje" traje več jako dugo
U tome i jest problem. HT namjerno odugovlači, jer mu to dozvoljava niz podzakonskih akata, ali i objektivnih prepreka koji su ostali kao repovi monopola.
01.01.2005. je službeno ukinut monopol, ali dok se to ostvari u praksi, još će vode zemljom proteći.![]()
vrlo tužno,što drugo reči
tužno ništa drugo
Cellmapper - crowdsource karta jačine signala mobilnih operatera
Bookmarks