zanima me koliko su uopce zeznute tipke za pisati na 7610(s obzirom na raspored koji je prilicno cudan)?
zanima me koliko su uopce zeznute tipke za pisati na 7610(s obzirom na raspored koji je prilicno cudan)?
Ma nisu! Svugdje vidim da se piše kako su užas, pa ovo, ono. Stvarno ne znam koliko je taj koji je to pisao radio na njemu, ali tipke su stvarno ok. Prvih možda 2 minute znaju zaj..., ali nakon toga postaje ok, čak meni jedna od boljih tipkovnica. Možda na izgled izgledaju zbrkano, al to u stvarnosti nimalo nije tako.
Pa po svemu sto sam do sada citao po magazinima nije nikaki problem. Uglavnom to izgleda da je problem zbog oblika tipki u biti one su pravilno smjestene kad pogledas sx1.
A mogu ti reci i iz osobnog tipkanja da nije problem, veci problem mi je joystick koji nije kao na 6600, palica, vec je kak da ga nazovem "plocica" pa mi malo neprecizan. Al to je kazem samo utisak iz tcentra.
da taj peterosmjerna tipka bi trebala biti kao na samsunzima ili z600, da je sredina posebna tipka. a kakve su tipke na dodir, jel imaju fini kratak klik ili su onako teske?
coma ako ti sta znaci ja sam nabavio n7610,i prvi put napiso poruku na njega i mogu ti rec da razlike nema,tipkovnica je skoro pa standardna,navikavanja nema.
i meni je joystick puno zesci,na ovim plocicama mi se stalno dogada da krivo stisnem,npr. zelim stisnut sredinu i stisnem neki smjer!
Da mi samo nedostatak joysticka bude razlog da ga ne kupim, jako teško. Ako ti se zbog svega ostaloga sviđa, slobodno ju uzmi. Možda da odeš u t-centar i malo ju staviš u ruke. To bi ti bilo najpametnije. Ako se za tih minutu-dvije ne "složiš" s njom, onda odustani od kupnje.
Slažem se da "pločica" nije dobra kao joystick ali mi se dosad nikad nije dogodilo da stisnem neki smjer umjesto sredine. Kod 6670 je dosta lošije to napravljeno.
Tipkovnica ne zahtijeva privikavanje, klik je kratak a povratna informacija izvrsna tako da ne trebaš gledati na ekran. Eto![]()
Disease and deprivation are stalking our land like... two wild, stalking things
ma ono to bi mi sada bio mob koji bi kupovao kada bi kupio, ali necu jos nista kupovati. po meni je najbolje rjesenje cetverosmjerna tipka i u srediti jos jedna tipka.
plocica je bolja od jojstika ja mislim, tipkovnica je jedna od boljih nokijinih tipaka fin kratak hod.super.. privikavanje, u 2 minutestvarno sve standardno.
Bookmarks