Aj reci gdje si ga našao ili ga mailaj, ili postaj link, ili nešto, pa da ga svi pogledamo... MEni se čini da ga nisam vidio, ali opet, nisam 100% siguran...
Nasao sam ovaj program na netu. Jako dobar program sa puno novih opcija i stvari. Zanima me dali je netko korisito ovaj program i dali netko ima kakav prijevod svih onih opcija. tj. kada otvorim seem 0032 ima bezbroj opcija koje su meni iskljucene a strah me ih ukljucit da nebi nesto sjebao. Te opcije su napisane velikim slovima a malim slovima su one ocije koje vec postoje npr. u seem playeru. Ima jako zanimljivih stvari koje bi mogle biti od koristi. Hvala
Aj reci gdje si ga našao ili ga mailaj, ili postaj link, ili nešto, pa da ga svi pogledamo... MEni se čini da ga nisam vidio, ali opet, nisam 100% siguran...
Bolje cica u ruci nego Frankfurt na Majni
Evo linka 'ko za njega pita (5 minuta izguglavanja)![]()
![]()
![]()
![]()
http://motofan.ru/board/index.php?ac...ownload&id=736
um caruje dundo maroje!
Bravo. Bas sam sad htio napisati link ali eto ti si to umjesto mene.
Pa BlueDevil ako to odgonetnes molim te podijeli to i sa nama.
Izvorno postao DeMar
ja ga imam već dugo vremena, to je pandan SeemPlayeru... ne ističe se ničim posebno, nema ništa novo, osim eto tog vizualnog sučelja, te nešto detaljnijoj obradi seema 0032_0001. napominjem da su tamo opcije određene za sve Motorole, tako da uključivanje nekih (koje recimo nemate u mobitelu) može dovesti do problema.
ako netko ima konkretno pitanje, kako, zašto, gdje, neka pita!
Bookmarks