Cek i sad ti meni reci da si ti normalan!
PA kak ti se da gledat divx na mobitelu????? Alo
Druga stvar- ako i gledas divx na mobu kaj imas dvije il tri baterije da pogledas cijeli film
Dalje, i sad vi kazete da samsung kupuju smikeri pa ****** mater kaj nije jadno i moridno stavljat divixe na mobitel! Fakat ne kuzim!
Za to postoji laptop
A ovo sto pricas o velicini, pa ti nemas blage veze stari moj, cura mi ima 7610, prvo mobitel je smece jer je spor ko ma neznma ko sta, pa kolko ti treba da otvoris file di su ti slike! Ej pa o cemu ti pricas!!!!!
D500 nije ni duplo deblji od 7610, evo imam ih pred sobom oba dva, a kad ga otvoris, imas jos glore mjesta za jedan prst a da ne pricam sa strane!
Mislim to govorim zato jel vidim da si sitnicav a pricas gluposti!
Inace me ne diraju takvi kreteni ali jednostavno nekad moram reagrat!
PA 7610 je najori telefon koji sam ja ikad primio u ruke, jel mi vjerujes da mi je bio puno puno boli 8310 nokia, valjda zas koja je to!
Al ipak ukusi su razliciti, i prihvacam to ako volis syimbian ok tvoja stvar, ali nemoj srat i pricat o onom sto samo mozes nagadat!
E da jos nesto, pa o ekranu nemoramo ni pricat, nema boljeg trenutno, ok mozda od v3 motorole on stvarno ima prejen display!
Oces da ti jos nabrajam, evo clipove kad snimas, pa slika se nemre mjerit s d500 da ga bog boguje!
Spikerfon je isto za ***** na 7610!
Prema tome nije ni jedan ni drugi najbolji ako cemo iskreno ali samo me smeta kad neko uzdize mobitel koji je za *****!
Ajd da si to rekao za 6630 nebi ti nis rekao mob je prejeben iako ja nevoli syimbian ali sve ostalo savrseno, od brzine softwarea pa do silke i dalje!
Ali 7610 pssss

Bookmarks