i ja bi tu kartu gog![]()
a shit... nemogu prebacit kartu na mob jer nemam dovoljno mjesta u phone memory...
jel moguce nekako namjestit na 3650 da odma dolazecu poruku sprema na karticu?
edit: rijeseno. otvaranje karte traje nekih 40sekundimedjutim sad imam problema sa zomiranjem, nezeli zomirat kaze memory full a i pomicanje karte je sporo
Zadnji uredio flOoKi : 03-03-2005 u 15:28
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
i ja bi tu kartu gog![]()
Dofurat ću ti, moja je još i većaima i novi zagreb i medvednica...
Evo i primjera, prvo je čitava karta - resajzana naravno, a drugo je jedan detalj pri 100%, usput mi netko može označiti i gdje je taj maxi pub...
![]()
opako izgleda to moram imati
thanx unaprijed![]()
evo svima
![]()
kakvo temeljito pokazivanje..... ma tomo care
imaš pivu sutra![]()
ma imaš i ti![]()
a đes naso tu kartu gog? jel ima za skinut sneta?
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
Ne znam, piše ti na 1. strani ovog threada...
daj ti to dofuraj danas
Da, daj dofuraj! JA ću onda notebook donijet pa se može i prepržit na licu mjesta kome već treba
Bolje cica u ruci nego Frankfurt na Majni
Ma da ne bi, snimit ću ja da mogu mijenjati za pivušu
coma, bd, damgol i wb još netko?
daaaaaaaaaajjjjjjjjjj svimaaaaaaaaaaaaaaaa
Bolesna braća?![]()
Onda ne moram NB furat
Gud njuz, jer ne podnosi baš pivu najbolje...
Bolje cica u ruci nego Frankfurt na Majni
natrpaj na cd još gluposti ak stane....Izvorno postao gog
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
Jel bi mogao netko stavit ovu kartu na neki gmail pa da je svi koji hoće mogu skinut ili je poslati meni na moj mail?Stvarno bih to htio imati.
Ta karta je velika oko 170MB
skinite si World Wind sa NASA-ine stranice. freeware je ali ima 250mb. satelitska slika bilo kojeg dijela svijeta sam tak.ali ne preporučujem pokretati na slabijim procesorima,jer se renderirala nekih 5 minuta na 1,8 intelu i popizdio sam i prekinuo. zahtjevno u pm.
nis ziher,ali ova gogova slika bi mogla biti is tim programom napravljena. mislim da je za zagreb min mjerilo 1:5000 a ova slika bi mogla bit s pet km napravljena. odokativno. ovaj isječak,naravno
Zadnji uredio niten : 07-04-2005 u 00:25
Sad sam gledao i piše da verzija 1.3 ima 171MB, a patch za 1.3.1 verziju još 6.3MB
http://worldwind.arc.nasa.gov/download.html
eto,još je i manje. amere možete gledat sa 500m udaljenostiirak vjerovatno nedaju da se gleda. da imam jači komp sad bi otišao pogledat jel mi viksa još u redu
![]()
ma to ću skinut ovih dana kad mi stigne adsl,a komp je brz znači to je za mene ko stvoreno![]()
@Dark : Jasno mi je da je karta velika oko 170mb,al sam mislio da bi netko tko ima dostupan besplatan brzi internet mogao to negdje staviti,da se može skinuti.Ja bih to na faksu skinuo,jer doma još imam modem.Razmišljao sam o adsl-u,al u mojoj ulici još nije dostupan.Budem sutra skinuo ovaj world wind,pa ću vidjeti šta je to,iako zahtijevaju dosta jaku konfiguraciju..
...fak i NASA...
pazi ovo:
System Requirements
* Windows 2000, XP Home, or XP Professional
* Intel Pentium 3, 1 GHz, or AMD Athlon or higher
* 256 MB of RAM
* 3D Graphics Card
o nVidia GeForce 2 Ultra
o ATI Radeon 7500
o Intel Extreme Graphics 2
* DSL / Cable connection or faster
* 2 GB of disk space
...ispunjavam sve uvjete (čak i više) a komp cvrči...
Bookmarks