Vidim da doticni podforum nema niti jednog moderatora, pa me zanimalo ako bih ja mogao se okusati u tome malo. Tema unlocking mi je takoder vrlo zanimljiva a i znam ponešto o tome. Hvala.
Podržavam
Ne podržavam
Vidim da doticni podforum nema niti jednog moderatora, pa me zanimalo ako bih ja mogao se okusati u tome malo. Tema unlocking mi je takoder vrlo zanimljiva a i znam ponešto o tome. Hvala.
još da si anketu otvorio...
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
nek svatko napise jel za ili ne? za sto si ti?
smisao ankete je da se ljudi mogu izjasnit anonimno...
Evo dodao sam je...
Što se mene tiče vrijedi sve što sam ti napisao u temi koju si prije svega par dana otvorio u vezi moda... http://cafe.mobil.hr/showthread.php?t=8596
Tamo ti napišem da si još friški i sve što ide uz to (pročitaj si taj post), a ti za 5 dana otvaraš novu temu...
Pomagati se ljudima može i bez da si moderator, pa me zanima zašto si baš zapeo biti moderator? Dal misliš da je to nešto posebno ili što?
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
Ne nista posebno ne mislim da je..a otvorio sam novu temu jer ste me tamo napali da nije valjo naslov, a nije da nisam bio pročito upute vec je ono bilo informativno,samo da pitam sto je se potrebno za to.
Kontam si taj Unlocking nema nikoga pa zasto da stoji tako otvoren.
nemoj se žurit za moda, polako, imaš vremena......ok si kao član i svojim znanjem doprinosiš forumu, to je najvažnije. Inaće ovdje vlada neko nepisano pravilo koje kaže da je skromno i ljepo da te netko drugi predložia ne da se sam kandidiraš. Kad netko primjeti tvoju aktivnost u nekom djelu foruma, sigurno će te predložiti.
NHF
![]()
...Izvorno postao tomo
...
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
drugim rijecima ne podrzavaju te!Izvorno postao Eminem
Ne znam zašto neki toliko žele biti moderatori? Pomaži ovako, kao član. Nije da nas ima baš toliko na forumu, a ako se nastavi sa dijeljenjem uloga moderatora, uskoro bi polovica članova bila moderatori.![]()
koliko sam primjetio u tom podforumu i nema baš posla za moda, nema offa, nazivi tema su ok... ak nekaj loše primjetiš možeš slobidno obavijestiti nekog supermoda pomoći 'prijave posta' jer svi supermodovi i admin dobivaju obavijest...
Moj stav o samoprijedlozima je poznat, a k tome ne vjerujem da shvaćaš ulogu moderatora.
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
a kad ću ja postat moderatorica ha? mislim da je vrijeme...hihihihi
kaj, pa bar za chataonicu
Do it today, tomorrow there might be a law against it....
da da evo odmah...![]()
![]()
Dobro ova anketa je dosta dugo otvorena, glasovi su više nego jasno, pa bi ovo mogli laganini zatvoriti.
![]()
samo bih na ovo nadodao da ne vidim da si autor nekih tema koje bi bile korisne zajednici forumaša u tom forumu. jedno je pomoći nekom tak da mu se SMS-om riješe problemi i slično, ali to nije bit foruma. bit foruma je doprinos cijeloj zajednici, a ako i kada to napraviš biti ćeš primijećen i podržan. konstantna aktivnost u pojedinom forumu i korisni podaci su ono što se gleda kao doprinos forumu i čime se mod mjesto može zaslužiti.
Bookmarks