Ako hoćeš idealan način da se razboliš, samo dođi kod mene u kuću di su svi bolesni, zaraženi svim živim gripama i prehladama i možeš početi s praznicima:-)
da NITEN,probaj se malo udarat pa češ vidit,a za tvoju informaciju nisam reko da su to moji starci radili nego se to još radilo u njihvo vrijeme i imam legicu koja si sjebala zglob tako!ako neznaš nepravi se pametan,ja neserem po onom u šta se nekužim ili šta neznam!
DANAS JE TEŠKO BITI GLUP,JER KONKURENCIJA JE PREVELIKA!
SJECITE BRAČO,TAKO VAM BOGA,KAD NEMAM SINA ŠTA ČE MI NOGA!!!!!!
Ako hoćeš idealan način da se razboliš, samo dođi kod mene u kuću di su svi bolesni, zaraženi svim živim gripama i prehladama i možeš početi s praznicima:-)
Bom Chicka WahWah
šta neznam? lupat se žlicom? ima neka posebna tehnika?Izvorno postao sibir
chill,dude. zajebancija![]()
Ja se još uvijek valjam od smijeha![]()
istina je ako nevjerujes probaj...Nemoras jako nego konstantno jedno 5 min lupaj
pas vidjet kako izgleda sjebani zglob....
--------------Burn rubber,not your soul!--------------
ko ti je razrednica? kog imas iz fizike? ako imas pintaricku pisi dobi jedan i kada ispravis nece ti gledati, ako imas tomasevica, za 2 dana naucis da dobijes svih 25 bodova....za ivetu neznam. ma uostalom naucis to za jedan dan za 2 bez problema. a kaj ce ti vishe od 2Izvorno postao Atno
![]()
o bože stvarno niste normalni...
normalno da se zglob može sjebati kad ga tuckaš tako žlicom, ali ko bi pri zdravoj pameti to radio zato da izbjegne ispit???
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
aj hvala bogu da još neko zna za tu metodu!svaka čast!pa nije bitno ko bi si normalan to napravio nego samo kažem da si to može napravit i to djeluje na duže vrijeme tako da u školi može jedino odgovarat a ne pisat test!haha!Izvorno postao alcatraz
NITEN nema beda,neljutim se nego si sam krivo skonto što sam napiso(za moje starce)!
![]()
![]()
DANAS JE TEŠKO BITI GLUP,JER KONKURENCIJA JE PREVELIKA!
SJECITE BRAČO,TAKO VAM BOGA,KAD NEMAM SINA ŠTA ČE MI NOGA!!!!!!
djeluje na duže vrijeme...no shit,sherlock!stavi ruku na štok od vrata i zalupi vratima-isto djeluje na duže vrijeme!
nisam krivo skonto,prco sam te![]()
@coma - imam Mestnikicu...(), ali valjda cu znat rjesiti 2 zadatka za 2! Danas ce mi frend nesto objasnit samo problem je da kad dodjem kod njega samo sviramo gitaru dodje 22h i onda nis ne stignemo
![]()
In 6 sec or less, I'm free!
<!!Škoda FAVORIT racing team!!>
e to se zove idiotluk.... ******, NHF ali istina je...
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
a da sad uzmi motornu pilu odrezi si rulku i reci nastavnici da si si slucajno ozljedio ruku
dok si cjepo drva....pisanjem ovog posta odgovaram se od bilo kakve ogovornosti sta se moze desiti....
reci da te boli trbuh to uvijek upali...
http://zezancije.freeprohost.com/
nature has forgotten its own rulez!!!!!!!!!!
http://www.mtggame.com/htmlsite/wall...on_800x600.jpg
odi trcati na svetice, dobro se preznoji po hladnoci pa ces vidjeti. ja sam tako osto tri dana doma prosli tjedan sa tim da je moje bilo slucajno.
Aha u tome sam majstor...nema me barem jednom tjdeno školi...a kod raske imam povlašten status...samo odem i kažem da sam markao i ona opravdaIzvorno postao Atno
Evo prijedloga
1.cuclaj kockice leda(2-3 komada)...prije spavanja ujutro ako imaš sreće nečeš moć pričat
2.dok spavaš otkrij noge
3.Trči na mjstu 15+min i da vidiš kako temperatura ide gore
4.kad mjeriš temp. toplomjerom..."nadrkavaj" ga(brzo ga pomiči ispod ruke)...diže temp za 2+ stupnja(na displeyu)
5.dva prsta u usta malo gurkat unutra...garantirano povračeš...
6.zamoli frenda da te okine šakom...ili nogom
7.kupi tigrovu mast..namaži oko oka...posljedice:jako crvenilo peče(ali zbog fizike se da izdržat)...
8.reci da je neki tip na ulici pretučen da si ga odveo u bolnicu...
Evo sad jedno jako ozbilno(radi na svoju odgovornost!):
Savij koljeno u položaj "L"...ruke na zid(kao da te murjak pregledava)...čvrsto se drži za zid...stisni zube(i nešto između njih)
Sad kresni konjenom od zid što jače možeš...posljedice:Velika plavica...ovo baš ne preporučujem...
Ak se još sjetim pišem...
2. ??? a kaj ak otkrije dvije??Izvorno postao IggXy
3. znaci ti ako trcis na mjestu pocne rast temperatura? a kak ju spustas?...vjerojatno spavas dok su ti noge vani pa padne
ko ce otkriti drugu?Stara?Epa ujutro već imaš temp. bilo ti je jako vruće pa si se otkrio...ili navij budilicu prije neg se stara digne pa se pokrij...Izvorno postao sodom
3. kad trčiš digne ti se temp...i nakon pretsnka se spušta...kad te ne gledaju samo ponovi isto...
ove stavri kaj sam napisao nisu povezane...ak držiš noge otkrivene lakše se prehladiš
aha sory,tek sam sad vidio u profilu koje si godiste.
kako se razbolit ......čekaj da razmislim ......ti si već bolestan
zatvori tu "jebenu" temu da se netko još ne ubije
Stvarno, iggXy tebe bi trebalo zatvoriti...
dajte mi recite šta nitko nema noramlne roditelje kojima možeš priznati da ti se neda ići u školi ili da ćeš popljugat komada na ispitu ak ne markaš, pa da vam iziđu u susret i kažu vam da samo ostanete doma i da će oni to opravdat???
cini se da si jedino ti wb odgojen u disfunkcionalnoj obitelji![]()
pa ja sam bar starcima bez problema mogao reći da mi se nejde u školu i slično i nema beda, dok god ja sve na kraju sam sredim, a imao sam uvijek na kraju prosjek 4 i 5 ...
zbog keca ne budem markal, jer znam kad dobim keca da tad sve naucim das ispravim to, a vjeruj mi dvojku je teze zaradit nego petaka
i ne idem u skolu radi ocjena, kvalitetno znanje ce mi vise pomoc u zivotu nego ne znanje.
kad sam bil osnovnjak onda sam gledao isto ko i vi sad gledam da sto vise naucim makar i uz jedinice, jer poslje 18 ce bit noga u supak i svoj novcanik (dobro ne bas poslje 18.)
zbog keca? keksa? kekeca?
di je taj kloštar ivanić?
prošli tjedan sam zbrisao s povijesti i prokužila me je,pa sam morao staroj reć da pravda da sam ruku povrijedio na tjelesnom,a i sutra me čeka opet povijest,svejedno je kad ću odgovarat,ako dobijem jedan to se da ispravit,a neću se valjda ubit zbog fizike
Bookmarks