e da bar ne vide nista(pa sve su ogromne te slusalice),meni te blutut slusalice izgledaju sacuvaj boze....ko da gledam star trekIzvorno postao sodom
![]()
e da bar ne vide nista(pa sve su ogromne te slusalice),meni te blutut slusalice izgledaju sacuvaj boze....ko da gledam star trekIzvorno postao sodom
![]()
a ne gledam ja te u izlozima il na netu nego one sto ljudi nose po gradu!
ima malih modela,a i ona poznata sonyericssonova je mala
blutut su mi uvjek neprimjernih boja.
A mogu li se na QD mijenjat teme?
I koja je verzija software-a na QD a koja na obicnom?
May the Force be with you!
da raspravljali smo kasnije o tome....nokia je najavila potkraj godine predstavljanje novog n-gagea u LA-u. sad pitanje je dali si vidio originalne slike jel je bilo mnogo fejkova do sada ukljucujuci ovo sto si sam napiso....ako imas slike podjeli s nama...
nažalost zbog reinstalacije windowsa ne znam gdje mi je slika,a kako mi je ružno izgledala,ne bih se čudio da je nisam ni snimio!Izvorno postao sodom
zeemax
Imam ja nekakve dvije slike ngage 3 pa neka postavi email moderator ili neko ko moze postavljati slike, da mu mogu poslati slike a neka ih on postavi na forum.
evo slike koje celikkkk spominje,jedna je dobropoznati fejk preklopnjak a ova se cini kao manje poznati fejk![]()
primjetite dizajn tipkovnice:-))) podsjeca li vas na 6630?![]()
ajme zla ovo je poduplana 6630....odvratno...
ma to je još mila majka pored onog što sam ja vidio!Izvorno postao disco
zeemax
Ma jeb** playstation portable nokija n-gage je zakon (to mišljenje imam tek 2 dana)
Jeli ima sto novo o n-gage 2. Neki kazu da izgleda kao 9500, a neki kao 7710 pa sto je istina
Ma,kad si na poslu,svaki dizajn ti odgovara,samo da se igra![]()
Bookmarks