Ja mob kupujem zbog funkcija,svoj nebi kupio zbog šminke(onog crvenog gdje piše vodafone)
tebe i sve koji zele odg. evo otvorit cu temu baš me to zanima stvarno. piše s S10 na SX1,
Ja mob kupujem zbog funkcija,svoj nebi kupio zbog šminke(onog crvenog gdje piše vodafone)
ne konram to s vodafonom,jel bi taj logo ili ne?
Slazem s Sodom da se je tesko priviknuti na tipke i jos k tome stvar ukusa.Naime za softverske greske pokrijepit cu to primjerom-prijatelj je kupio novi i legalni sx-1 i svaki tjedan je morao novi firmware skinuti s neta i kako mu je dopizidio prodao ga je,ne znam koju verziju je imao ali bio je jako razocaran,iskreno ni sx-1 Mclaren model ne bih uzeo za jeftine pare,ja idem na sigurno.Tko zeli nek se zeza i by the way nisam se htio zamjeriti siemens fanovima jer sam ja naime imao 3 modela tako da imam pravo na misljenje,,,procitao sam da ce siemens-mobile objaviti bankrot navodno ili ce se povezati s nekim japanskim proizvodjacem....nesto slicno sony-ericsson
sx1 mclaren zaista ima bug-ova vise u svom fw-u nego "obcan" sx1 jer se njegov fw ipak razlikuje od standardnog.
Sad pazite ovo - Nomofylax kaze da mu je frend svaki tjedan morao skidati novi fw??? E kad bi Siemens svaki tjedan stavljao novi fw za download!! Mislim, to mozda mozes reci nekome tko nezna nista o Siemens-u, ali neces u to uvjeriti ni jednog Siemens-ovca ovdje...
Jer nema update-a za skidanje bas tako svaki tjedan...
maraschino - PTICICA
Evo i mene. S obzirom da sam imao SX1, mogu malo i komentirati.
Ne znam zašto nekima toliko smeta raspored tipaka. Ja sam sa par dana pisao poruke brže nego na "običnoj" tipkovnici. Može se poruka pisat i jednom rukom ali je sporije, nepraktično i glupo izgleda
Koliko se sjećam, nisam imao nikakvih problema sa soft-om, gotovo sve aplikacije je pokrenuo bez ikakvih poteškoća i , usudio bi se reći, nešto brže nego moja 7610. To se prvenstveno odnosi na određene igre (Splinter Cell konkretno). FW update je veliki + i žao mi je što ga Nokia nema.
Mislim da ti ga se svakako isplati kupiti ako ga dobiješ za neke male pare i ako ti uopće treba Symbian fon jer mobitel je stvarno dobar IMO... Dizajn je također fora, futuristički izgleda i definivno privlači pažnju.
Disease and deprivation are stalking our land like... two wild, stalking things
Meni je tako prijatelj rekao,nemam potrebe da lazem
ja zaiste ne mislim da ti izmisljas, nego onaj tko ti je dao tu informaciju. To jednostavno nije istina - sve da hoces skidati svaki dan update, nece bas ici jer u zadnje vrijeme siemens ostavlja smao zadnje verzije fw-a za downlaod, a one se ne daju svaki dan. I k otme besplatno - za razliku od drugih proizvođaca...
@Hrc
naravno da je glupo i teze pistai jednom rukom, ali je moguce
Pozdrav svima
p.s. bas sam dobre volje veceras![]()
maraschino - PTICICA
da vidim da si dobe volje. al osobno zasto nisu stavili tipke u onaj dio gdje ima 2-3 ogromne tipke, beskorisno. smjetene
mislim da nemu odgovor nije od neke vaznosti posto je zaboravio da se opce registriroIzvorno postao 3aTmr
![]()
ma ne samo to,vec, je meni smjesno sto mi tu tolko rasparvlajmo a ocito bespotrebno
apsolutno se slazem. mislim da je sve receno, samo se nadam da ce ovo pomoci onima kome je bilo i namijenjeno...Izvorno postao khideg
![]()
maraschino - PTICICA
Bookmarks