Mob mi se svakih dan dva upali i ugasi sam od sebe! Dali je to problem sa FW il je povezan sa necim drugim,i kako se gleda koju ver FW imam u mobu? Jel neko imao slicnih problema?
Mob mi se svakih dan dva upali i ugasi sam od sebe! Dali je to problem sa FW il je povezan sa necim drugim,i kako se gleda koju ver FW imam u mobu? Jel neko imao slicnih problema?
znaci ipak si nabavio k700.nadam se da te ovog puta nisu dobro oderali![]()
sto se tice tvog problema to se i meni zna dogodit pa mi pise: phone has restarted in order to improve performances.. mislim da je to rezultat kad se ram memorija napuni
Mjenjao sam 6230 bez garancije za k700 star mjesec dana sa garancijom bez jedne crtice-mob mi je strava.
Ali meni mob nis ne napise...nego ono sam od sebe,jedino sta sam skuzio da se resetira kad ga jasem,al kad ga ne diram ni nevidim ga pa ono....bilo bi bolje kad bi neko ko ima k700 odgovorio...
to se zove posel![]()
ajde,netko ko ima k700 neka kaze...
a citao sam malo po forumu i svi su rekli da s ovim FW sta ja imam(r2a041) ima gadnih problema,meduostalim i ovo resetiranje....ide mob na fleshanje...
Tocno tako. I ja sam imao identicnih problema, i to sa istom verzijom softvera. Nakon flashanja, problemi (medju ostalim i taj sa rebootanjem) kao rukom odneseni.Dakle, put pod noge i u EMSC, Planinska 2.
![]()
odnio sam mob u ducan tu u Rijeci di mi je garancija..oni ga salju u ZG...sad sam sigurno 2 tjedna bez mobaca:-( ....glavno da on meni radi kako treba kad se vrati...
Bad...Izvorno postao disco
Da si u Zg, bio bi bez moba cca. pola dana.
Plus sto bi ga sam donio i odnio, pa bi znao tocno sto je sve prosao.![]()
I kod mene se k700 stalno sam gasio i palio al to mi je samo od sebe proslo pa mi se sad rijetko kad gasi.Ali ipak mob je odlican.
-emir-
Be cool and fuck the school!!!
a u Rijeci nema servisera za nis...sve je u ZG,npr. samsung servis u Ri doneses fon i on ga salje u ZG....tako vecina radi....
Katastrofa. Ja bih dobio mlade.
evo ja ih dobio...doso mi mob tocno nakon 2 tjedna,al sad radi ko metak vec cjeli tjedan,a ja mu vadim mast 100 na sat!!
Bookmarks