znam za panasonic,ja mislim i skoro svi drugi poznatiji!!!
Zna li netko koji aparati podržavaju GAP???
Da pojasnim GAP protokol je protokol kojim možete spojiti više slušalica različitih proizvođača na istu bazu...
Zamolio bih ako netko zna jer Siemens osim micro linije kod gigaseta izgleda samo povečava gabarite svojih slušalica pa me sve to pomalo živcira a ne da mi se kupovati novi komplet (baza + slušalica)...![]()
znam za panasonic,ja mislim i skoro svi drugi poznatiji!!!
Ma katastrofa odeš u trgovinu (Europatrade) i upitaš trgovca a on zamalo da mi donese vreču brašna (živjela edukacija) pa da ne bi bilo; ima li netko podatak o konkretnom modelu (pošto u manualima aparata je to izvrsno skriveno tj. nema podataka)...
Zadnji uredio dmi : 25-05-2007 u 02:02.
probaj na netu naci!!!ma 99% prodavaca su debili!!!
Kopam...
jebote kaj niko od drugih ljudi na ovom forumu nezna tu informaciju!!!!ko ih je testiro u mobilu??!?!?!?!?!
Pa ni u Mobilu ne navode ovaj podatak kad smo kod toga...
"Jedna od mogućnosti DECT bežičnih telefona je da se mogu koristiti kao GSM mobilni telefoni. Svi DECT telefoni su GAP (Generic Access Profile) kompaktibilni, odnosno svaka baza i slušalica mogu prijaviti na neki drugi DECT telefon bez obzira na marku proizvođača. Slušalica DECT telefona se može prijaviti na četiri baze, a na jednu bazu se može prijaviti šest slušalica! DECT sistem se primenjuje i u mnogim mrežama: WLL (Wireless Local Loop), CTM, PBX, kao i DECT/GSM Dual Mode Phones"
Pozdrav
Ali u pitanju je potpuna kompaktibilnost jer neki GAP aparati ne pružaju potpunu uslugu tj. neke funkcije ne rade (CLIP)...
DECT kao GSM u praksi ništa od toga jer iako rade na freq. 900 MHz nisu u istom spektru i pitanje je prihvata SIM-a pa bi shodno tome svaka preinaka (dogradnja) poskupila dotični uređaj...
Bookmarks