Pročitaj temu 'S65 Update problem', možda ti pomogne! Meni je sve proteklo OK!
nasao sam fw13 winswup za mc60,uradio prema savjetima za winswup za druge telefone(iskljucio pre i post check,podesio brzinu itd.) ali i dalje nece da updateuje uz poruku "Mobile requested signature, but signature data are not available". da li mi neko moze pomoci da rijesim problem?
![]()
Pročitaj temu 'S65 Update problem', možda ti pomogne! Meni je sve proteklo OK!
ne pomaze! nije u pitanju baud rate,mob. mi je ugasen,pre i post check su takodje ugaseni. pogledao sam u info telefona i pise:
sw ver.: 10
sw date: 2003-12-11
variant: u130
std-map/sw: 1/10
d-map/prov.:84/131
acc.:none
dsp p.:0023/0011 rom
A za koji "variant" je winswup koji si skinuo? Mora biti slovo "u" kao i kod mobitela, ako nije ne prihvaća update.
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
Izvorno postao Sljaka
ne pise koja je varijanta,evo sta pise (na info about software):
product mc60 svn:13 lg1
sam upgrade je naziva: WINSWUP 32,(NW-Provider/Service-Version) v1.43
ne znam da li to pomaze i da li ima veze sto sam patchovao tel. (sklanjanje klika kamere,promjena ikonica kljuca,vibra alarma i povecanje diska na 3.75 MB). takodje telefon ima srpski i hrvatski jezik,a na info telefona ima i
Lang./T9: lg6/255
Codecs:FR/EFR/HR
Audio-Par.:NfV7
inace sam update skinuo sa onog studentskog linka koji sam nasao ovdje!
Pomozite molim vas!!
Probaj ovde !
Izvorno postao Milanče
probao sam,ali to je isti fw koji sam vec imao iliti 130101 ,imam i drugi koji sam skinuo 139111 ,ali na oba daje isto upozorenje (koje sam gore naveo)....
stvarno ne znam sta da radim,telefon je prilicno spor sa fw10 i bas bih htio da ga malo ubrzam tj. upgradeujem!!!
milance hvala u svakom slucaju,ako imas jos kakvu ideju napisi.
Problem ti je u patchevima, mogao si odmah reći. Vrati orginalni firmware i onda pokušaj. Patchevi ti ionako neće raditi sa drugom verzijom. A provjeri da li imaš patcheve koji te zanimaju za veriju na koju namjeravaš nadograditi. Po meni bolje je ostaviti nižu verziju sa patchevima, ako radi dobro, nego se ponovo gnjaviti sa ubacivanjem patchev.
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
nakon servisa,sa t-com firmwareom,bez patcheva opet nece da ga update-uje. sad kao gresku prijavljuje "No Bootcore detected"..
u cemu je sad problem?
jeli to javlja na winswup-u ili na update tool-u?
pretpostavljam na winswup-u, ali ipak ti reci, pa cemo dalje...
maraschino - PTICICA
u winswup-u
i jos jedno pitanje...hocu li (ako uspijem updateovati) s tim winswup i "debrandirati" mobilni tj. hoce li mi "skinuti" sve one t-mobile gluposti? (ukljucujuci i lijevi soft key na kojem mi je sada t-zones,a bio je novi sms)
Izvorno postao 3aTmr
na winswup-u!
eto rekao sam...hocemo li dalje?
po tome sto si ti napisao napravljen je test point, a kad se napravi test point, tad vise ne mozes update-ti mob sa winswup-om (samo update tool)... Trebalo bi ponovo spojiti test point ako mislis upotrijebiti wnswup...
maraschino - PTICICA
eh....uvijek nesto...bas nemam srece! test point sam jedva uradio s povecalom,tesko cu uspjeti spojiti ga opet...ipak hvala!
da, na zalost to je cijena. sa test point-om ne radi vise winswup update...
maraschino - PTICICA
E raja i ja imam problem sa WinSwup-op nece nikako da uradi update software dođe od 2% i izbaci poruku "Software update denied by mobile"
Ako mozete pomagajte jer ja stvarno ne znam sta sta radim.
Promjeni ime u MC60 s x65flasherom!![]()
Kako to da promijenim?Izvorno postao Ba®t
Kao prvo napiši, koju verziju softvera imaš u mobu i koju pokušavaš staviti.Izvorno postao nedo88
Pokušavaš staviti softver koji ti ne odgovara i zato ga mob odbija. Da bi znali kako riješiti problem, moramo znati što pokušavaš ubaciti.
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
Evo ovako:
SW-Version: 10.
SW Date: 2003-12-11
Variant: Z600
Std-Map/SW: 1/10
D-Map/Prov.: 109/241
Lang./T9: Ig6/6
Codecs: FR/EFR/HR
Audio-Par.: NfV 7
Acc: pluged in:
DCA-5
DCp p.: 0023/0011 ROM
a pokusavam nabaciti v.13. Ne ide ni sa update tool, a ni sa WinSwup-om.
Pomagajte ljudi
Nema vise pomoci mob je crko!
Ipak hvala.
Bookmarks