Izvorno postao gesaugen
patka je inače u toj....
zna se dogodit da se nađe igrica za recimo SE na sitevima pa se ljudi ubijaju a nikako neće. u biti, svaka java igrica rađena za motorolu mora full radit, bez obzira na java verziju
Izvorno postao gesaugen
patka je inače u toj....
zna se dogodit da se nađe igrica za recimo SE na sitevima pa se ljudi ubijaju a nikako neće. u biti, svaka java igrica rađena za motorolu mora full radit, bez obzira na java verziju
patka, kupus... sve je to isti QIzvorno postao Inovator
pa cemu sluze te novije verzije jave?
stovise, to bi znacilo da je ista java za E398/V3/V620/V551 i za V3/4/5/600?
inace, igre startaju u full screen sto govori o prilagodjenosti na dimenzije motorolinog ekrana. a kolko znam SE nema iste dimenzije... il krivo znam?
recimo, igre za T610 redovito imaju manji ekran, ali ko i recimo igre za motorolu T720...
Izvorno postao gesaugen
da, na dobrom si putu, između ostalog prilagodba je i za rezolucije, SE ima (većina) 128*128... kažet mi čemu služe, kak bi bilo da SUN za sve mobitele daje istu Javu, pa ne može, stvar je u komercijalizaciji, marketinški trikovi! da tome nije tako, onda ljudi na V525 i ljudi na E550 ne bi mogli igrat iste igre, a mogu!
Stavio sam JAVA_G_0E_V3_01_09R na svoj V300@V620![]()
Dobra vijest: Java radi!
Loša vijest: Isti qurac! Što je radilo radi i sad, što nije ne radi ni sad...
Djeco, što smo naučili?
Dakle, moj mobač je savršen kakav je i netrabaju mu neke nove fency pizdarije da bi bio "bolji", i ako je igra za SE, onda je za SE. Ili ako je za Nokju, onda je za nokju, a ne za moj moto![]()
![]()
Bookmarks