probaj staviti u mreža-postava mreže-Brzina...na srednju....
Imam v300@v600.
Gprs znak sam makao sa ekrana seem editom. Ali posto sam uvijek blizu kompjutera i zvucnici su mi ukljuceni cujem da mi mobitel dobiva ili trazi signal ali ne signal mreze nego to sto se tice gprs. To sigurno guta bateriju koji mi ionako ne izdrzi dugo. Pa moje pitanje kako ugasiti to njegovo trazenje...
Znam kako trazi signal mreze ali ovo njegovo trazenje je skroz drugacije.
GPRS ionako ne koristim pa mi ne treba.
Hvala
probaj staviti u mreža-postava mreže-Brzina...na srednju....
Izvorno postao DeMar
to ne možeš isključiti, jednostavno tako mora biti.... ne guta bateriju, to traženje traje par sekundi, te se ponavlja periodično, ništa strašno!
ma nist strasno i jos bi ti sam vise gutalo bateriju da podignes brzinu trazenja mreze..Izvorno postao Inovator
Brzina mi je je na srednje. A i vidim da u mobile phone tools ima ikonicu od gprs tj. nasa zemlja a toga prije nije bilo. Morao sam resetirati mobitel pa mi se to opet pojavilo a prije sam uspio to maknut.
brzina ti je ok....ali i meni je ta ikona u MPTu, i ne smeta me....ja sam se ''cjepio'' protiv toga....
ma brzina ti je ok na bilo kojoj postavci nema veze..imat ces svuda signala ok..ajd molim vas oko cega se vi brinete...jedna ikona koja vas ubija kad ga spojite na komp..stvarno kao da smo mala djeca pa nemam 15 god da me svaka sitnica smeta..Izvorno postao BlueNeon
Izvorno postao jdabic1
podupirem jdabica, te da ne bi došlo do nekih eventualnih prepirki, a iz razloga jer je čovjeku sve odgovoreno, tema je![]()
Bookmarks