Ja ti predlazem da za povezivanje koristis ili bluetooth ili MMC Reader. Prvo kosta 20e a drugo 10e. I problem resen.
eto nabavih 3650 i imam problem sa povezivanje sa pc-om. moj irda dongle je ispravan, sa samsungom sljaka ali sa nokiom ne, odnosno ovako ide nekako: veza biva ostvarena i windowsi prepoznaju mobitel, no onda nakon 10ak sekundi kaze 'your link is either blocked or a device has moveded out of range' i zatim se veza prekida.
jeli treba namjestit nesto na mobitelu ili je infra pokvarena?
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
Ja ti predlazem da za povezivanje koristis ili bluetooth ili MMC Reader. Prvo kosta 20e a drugo 10e. I problem resen.
www.mobilnisvet.com
Ja sam sa 7650 i povezivanjem imao gadnih problema. Desetak dana sam gubio zivce i nisam uspio. Kupio sam BT adapter i stvar od prve sljaka.
najbolje je uzet bt dongle i ustekas ga negdje odostraga u usb a kad mjenjas sljedeci put mobitel (neznam kolko cesto to radis) neces se trebat brinut oko povezivanja na komp
brze,bolje ,efikasnije i nemoras narihtavat svaki put mobitel da ti je u ravnini sto izludi nakon 10 puta
mislim nevjerovatni ste...... mislim hvala, ali ono..... sve ja to znam sto se tice blututa ali to nije ono sto sam trazio, novce sam potrosio na mobitelš i nemam sada trenutno za bluetooth.
dali netko zna kako da ovo uspijem sredit da fukcioniše ili ne![]()
OS na compu je?IRDA dongle se spaja na USB ili na serijski port? Imas li instaliran program ircomm2k ako ne downloadaj na www.ircomm2k.de.
xp,usb,nemam
edit: skinuo sam programcic taj, instalirao, i sta sad? cemu to sluzi? kako to funkcionira?
Zadnji uredio flOoKi : 17-02-2005 u 16:54
Pise ti u readme od programa. Kreira virtualni com port preko kojeg bit ti trebao raditi irda. A pise i ovo: 3. disable the image transfer under wireless link. Nakon ovog bi ti trebao proraditi irda. Naravno imas instaliran pc suite?
je je sve sam to napravio ali nista. nema veze kupujem danas BT!
CLOSED
Tak sam i ja napravio. Spasio se cupanja zivaca. Vec sam bio dosao u napast da promjenim mob ili neke dijelove na pc. Kod frenda na istoj komfi spaja sagem my-5 preko IRDA. Kupio BT od epoxa i sve sljaka ko beba.Cak i sa xp sp2.
evo kupio sam BT i ne uspijevam ga natjerat da radi sa pc suitom
Jel imaš Win XP SP2? Ako nemaš, moraš instalirati drivere od BT donglea, a zatim spojiti mob preko mrouteraIzvorno postao flOorKilla
nemam sp2 niti ga ne namjeravam stavit. sta je mrouter?
nego, dobio sam sa BT-om cd, ali totalno je nepregledan i neznam sta sluzi za sta. problem sto nemogu instalirat driver za bt zasebno, vec moram cjeli sklop programa nekih...
dobro to sad imam i bt mi radi, i mogu slat fajlove sa kompa na mob preko tog programa od BT-a, ali pc suite od nokie mi ne prepoznaje BT, nema ga ni u conections od pc suite
p.s. http://www.feniks-kompjutori.hr/info.asp?id=2403115# ovo je moj BT danas ga kupih bas u feniksu
ziva sramota je cd koji se dobi, nema autoran ni izbornik, moras ic na explore i onda je sve porazbacano gore...
p.s. 2: cd je onaj mali mini cd na kojem pise driver, card reader.
sad idem popit kavu da ostanem budan. ovu noc nisam spavao![]()
Zadnji uredio flOoKi : 18-02-2005 u 18:53
procitaj ovo: http://www.mobiledia.com/forum/topic3076.html
hvala na linku. procitao sam, al nekak mislim da nemam pomoci od toga
ja nemam u control panel-u 'my bluetiooth places'...
...pa kako nemas...ako si instalirao BT,to ti se mora pojavit u system trayu...Izvorno postao flOorKilla
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
nemora.... zasto bi moralo? al sad sam instalirao sp2 pa je.
ne fakat nisam mislio da ce sa ovim sp2 bit skroz drugacije... sam je naso driver za njega. super.
...i,jesi uspio spojit...
jes...... sad je pak problem sa nokiom.. bilo koju aplikaciju da posaljem na nju i pokusam je otvorit, kaze memory low, delete some data, a imam praznu mmc od 32 mb
...a gdje ti sprema aplikacije,tj. radiš li onom metodom "Send to..." ili preko Suita kopiraš na MMC...
radim metodo send to. a neznam dal ih sprema na memoriju telefona ili na mmc. kako da to promjenim
dobro sve je ok zasada. uspio sam sve sto sam htio.
...idi u poruke,zatim Options pa Settings i skroz dolje na Other...pogledaj tu...
zahvaljujemionako sam oso offtopic moze se zatvorit tema
Bookmarks