Prikazujem rezultate 1 do 25 od 27

Tema: Fer

Hybrid View

Forumaš sa iskustvom Postignuća:
    31 days registered

Datum registracije
    Jan 2004
    Mobitel
    MPX220, V3 RazrBlack
    Operater
    VIP
    Godina
    39
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ja isto imam namjeru ići na FER, samo me strah jeb**o prijemnnog ispita. Kakav je, jel zaista težak ko šta se prića, i jel imaju velikog utjecaja ocjene iz gimnazije( naša gimnazija u brodu jako dobro kotira na ljestvici). Evo nisam neki baš odlično učenik ustvari 1. i 2. sam prošo sa 5 dok ću sad 3. razred najvjerojatnije proći sa 4. Jel ima nade za mene!
    Old school: Siemens M35, Motorola V500@V600, Nokia 7250, Motorola A925, SE P900, SE T610, Motorola MPX200, Motorola MPX220, Motorola V3 Black

Now: MDA Compact@i-Mate Rom 1Gb MMC

Faca Cafe Mobil foruma Postignuća:
    SocialVeteranTagger Second Class50000 Experience PointsOverdrive
    Nagrade:
    Downloads

Datum registracije
    Nov 2004
    Mobitel
    DynaTAC 8000X
    Godina
    44
    Bodovi
    156.983
    Nivo
    94
    Bodovi: 156.983, Nivo: 94
    Bodovi: 156.983, Nivo: 94
    Ukupna aktivnost: 0%
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    21 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao sstrizic
    Ja isto imam namjeru ići na FER, samo me strah jeb**o prijemnnog ispita. Kakav je, jel zaista težak ko šta se prića, i jel imaju velikog utjecaja ocjene iz gimnazije( naša gimnazija u brodu jako dobro kotira na ljestvici). Evo nisam neki baš odlično učenik ustvari 1. i 2. sam prošo sa 5 dok ću sad 3. razred najvjerojatnije proći sa 4. Jel ima nade za mene!

ima nade, naravno, okreni se matematici i fizici i to je to, ocjene iz srednje ne utječe toliko, a za prijemni se nemoj previše zamarat, činjenica jest da ga upisuju 99.9% odlikaši, no prijemni je najmanji problem. problemi dolaze poslije...ja sam iskreno učio za prijemni tjedan dana, prošao sam. napominjem jedno, nakon što upišeš faks, svi ste isti, svi krećete od 0.

Bookmarks

Pravila postanja

• Ne možeš stvarati nove teme
  • Ne možeš odgovarati na postove
  • Ne možeš slati privitke
  • Ne možeš mijenjati svoje postove