Join Today
+ Odgovori na temu
Prikazujem rezultate 1 do 25 od 27

Tema: Fer

Hybrid View

Motorator Postignuća:
    SocialVeteran25000 Experience Points

Datum registracije
    Oct 2004
    Mobitel
    iPhone 6
    Operater
    HT
    Godina
    50
    Bodovi
    36.030
    Nivo
    46
    Bodovi: 36.030, Nivo: 46
    Bodovi: 36.030, Nivo: 46
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ja sam čuo (od podosta njih), a i od stare (radi na arhitekturi) i ostalih njenih frendova (profa): FER je jeb*no dobar faks. Jak, solidan, široko znanje. Vrlo ga hvale.
    Naravno, govorim o ovom zagrebačkom FERu, za Riječki ne znam.
    Osobno poznam par ljudi (čak i jednu curu) koji su FERovci, i u razgovoru, gledajući šta rade i koliko rade, ostao sam nemalo iznenađen.
    Inače radim u fahu (a nisam FERovac) tak da mogu reći da je jako puno toga actually korisno u poslu, što se tamo uči.

Koliko sam shvatio, razmišljaš si da li bi dolazio u Zg ili ne na studij. Ako je tako, i ako imaš mogućnost (ma koliko tanku) - dođi.
    Bolje cica u ruci nego Frankfurt na Majni

Forum Admin Postignuća:
    SocialVeteranTagger Second Class50000 Experience PointsOverdrive

Datum registracije
    Nov 2004
    Mobitel
    DynaTAC 8000X
    Godina
    44
    Bodovi
    146.836
    Nivo
    92
    Bodovi: 146.836, Nivo: 92
    Bodovi: 146.836, Nivo: 92
    Mentioned
    21 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao BlueDevil
    Ja sam čuo (od podosta njih), a i od stare (radi na arhitekturi) i ostalih njenih frendova (profa): FER je jeb*no dobar faks. Jak, solidan, široko znanje. Vrlo ga hvale.
    Naravno, govorim o ovom zagrebačkom FERu, za Riječki ne znam.
    Osobno poznam par ljudi (čak i jednu curu) koji su FERovci, i u razgovoru, gledajući šta rade i koliko rade, ostao sam nemalo iznenađen.
    Inače radim u fahu (a nisam FERovac) tak da mogu reći da je jako puno toga actually korisno u poslu, što se tamo uči.

Koliko sam shvatio, razmišljaš si da li bi dolazio u Zg ili ne na studij. Ako je tako, i ako imaš mogućnost (ma koliko tanku) - dođi.

FER je jedan jedini ljudi, da se razumijemo! naš faks je jedinstven što po programu što po smjerovima, što po težini. ostali faksevi tog tipa su ETF. samo sve buduće FERovce moram upozorit da ćete se dosta toga morati odreći ne bi li polučili neki uspjeh. nadalje matematika i fizika vam mora biti nešto posve prisno! dalje ne bih ulazio u rasprave, oni koji ga studiraju ili su ga završili znaju sve, ostali neka dođu i uvjere se. no kako se kaže, bez velikog ulaganja nema ni profita!
    pozdrav

+ Odgovori na temu

Bookmarks

Pravila postanja

• Ne možeš stvarati nove teme
  • Ne možeš odgovarati na postove
  • Ne možeš slati privitke
  • Ne možeš mijenjati svoje postove