Zanima me kaj treba napraviti kada na SX1 kad ga upalim, piše phonecode i ne radi ni na jednoj kartici...jel ga treba odnijet odkodirati? Zašto je uopće kodiran? Koliko bi to koštalo da odem, npr. u Siemens?
Zanima me kaj treba napraviti kada na SX1 kad ga upalim, piše phonecode i ne radi ni na jednoj kartici...jel ga treba odnijet odkodirati? Zašto je uopće kodiran? Koliko bi to koštalo da odem, npr. u Siemens?
Bom Chicka WahWah
Ako imas garanciju, odi u Siemens service i oni ce ti ga otkljucati besplatno ako je to prvi put. Svaki sljedeci, neovisno o garanciji je 150kn.
maraschino - PTICICA
Nemam garanciju, u tome i jest problem...a kaj ima negdje jeftinije da se to sredi?
Bom Chicka WahWah
da li se isplati dati samsung E820, star mjesec dana, ispravan, za SX1 koji mi nudi čovjek, s tim da trebam platit to odkodiravanje...SX1 je novi sa full opremom...koliko je to rizično? Kaj mi vi preporučate, ljudi?
Bom Chicka WahWah
stvarno neznam koliko unlockeri naplacuju otkljucavanje sx1 (mislim da nije ispod 100kn). Sto se zamjene tice, ne bih znao, a i to je vec lagano offtopic. Otvori novu temu u usporedbi modela, ap vidi sto ce ljudi preporuciti...
maraschino - PTICICA
od danas poslijepodne na www.siemensfreaks.com bit ce kratki vodic kako se rijesiti mastercode-a doma u samo par minuta. jednostavno i bez test pointa...
Zadnji uredio 3aTmr : 19-02-2005 u 15:12
maraschino - PTICICA
Bookmarks