da,sto trebas? koji mob i sve.
Bok!
Da li se netko razumije u bluetooth spajanje moba i kompa?
da,sto trebas? koji mob i sve.
Mnogi...![]()
Imam Samsung D 500. Uspio sam pronaći komp na telefonu ali ne mogu ništa prebaciti sa kompa na njega.
Kada pokrenem "add bluetooth device wizard" on mi napiše : "Windows cannot find any Bluetooth devices. Make sure that your Bluetooth radio is attached to your computer and is turned on, and that your Bluetooth device is turned on. Follow the setup instructions that came with the device, and then click Search Again.
U čemu bi mogao biti problem?
ajd probaj prvo upariti uredaje, pa onda prebacivati,tako je meni proradilo.
Kako bi to trebalo učiniti? Nisam baš neki expert u tome?!
ukljucis na mobu i onda stavis blutut na komp i instaliras drajjvere i sve za taj dongle na kompu i onda ukljucis da ti komp nade sve uredaje u blizini.. kad nade kliknes na pair on te pita za password (na kompu) a na mobu ti se pojavi da uneses password ionda na mobu napises 12345 i kliknes alje i onda ka kompu isto 12345 i gotovo, onda ja mislim tek mozes slat podatke.
Da, to smo već napravili i mogu prebaciti fotke na komp ali obrnuto ne.
pa probaj oznacit fotku, sendTO -blutooth -D500
Ne ide pa ne ide. Sa telefona mogu prebaciti fotke ali na telefon ne. Ne može ga pronaći.
e stvarno ne znam u cem je problem,mozda netko drugi.
Skini Mobil edit program...jednostavan prijenos fajlova,brz i besplatan![]()
whatever
pa normalno da nemozes nije to SE to je samsung, treba ti program, easy studio, skidajIzvorno postao vuk8691
![]()
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
a isuse koja kanta,ak za obicno slanje moras koristiti program.
sa samsungom je tako... mislio da se to promjenilo sa ovim novim modelima ali nije.
Zlatno pravilo (bar kod mene 6230) je kad mob prvi put prepozna komp. dalje se spajate sa kompa na mob a ne obratno!
evo pitanja za milijun kuna: kako spojiti 3650 sa pc suitom? (bluetooth naravno)
onaj 'manage conectons' ga nadje i prepozna i stisnem ok, ali i dalje mi pise phone disconected...
o dragi boze zasto je uvijek sve tako zakomplicirano na ovom svijetu...
kao što si napisao pitanje za milju
Za flOorKilla - zovi Mirka Miočića
Setiraš na PC virtualni COM port (npr COM7) i u suite manageru ga dodaš kao mogućnost konekcije.Uspostaviš bluetooth vezu i onda startaš suite manager i ....
nebuš vjeroval stvar radi ( ako ti ne radi obavezno se javi doktoru ).Trebaš samo malo strpljenja.
Uf, znam da je tema stara ali nije istina da D500 treba software da bi se prebacivali podaci. Ali sad je valjda otkrio problem![]()
Disease and deprivation are stalking our land like... two wild, stalking things
Gdje Naći "Mobil edit"?Izvorno postao Flejmka5
http://download.mobiledit.com/mobiledit!/MOBILedit!.exe
ok.. da li mi netko može pomoći da se spojim s mobom na net preko PC-a??
proučavala sam postove na dotsisu ali ne razumijem baš sve u potpunostinekaj tu ne štima ili ja radim krivo?! PC i mob su mi povezani preko bluetootha.. sve to štima, i narihtala sam sve kako tamo piše (GPRS pristupnu točku) ali kad se hoću spojiti na net kaže da nemre
![]()
:::: I don't have to be good, I'm cute ::::
Jedno rješenje za sve, koje bi trebalo raditi. Karistite Bluesoleil za spajanje mobitela i kompjutera. On ide na sve mobitele samo neznam di se to može skinuti. Trebate imati neki p2p program za skidanje stvari, a preporućujem LimeWire, ja imam LimeWire Pro taj je najbolji!![]()
Jel mob instaliran i prepoznat kao GPRS modem?Izvorno postao fly_nan
Bookmarks