Mislim da nije. Mislim da samo MMediu cijelu možeš zaključat (kao što i jesi), ili ništa.
Mogu se flagovi na fileovima postavit da bude "hidden", al onda ni ti nemreš do slika (bez kabela i PCja) - što ti, vjerujem, ništa ne znači.
Dali je tko uspio na Motoroli V525 ili V600 (nema veze) zaključati slike ? Znači, ako nekomu date da se igra vasim mobitelom ne može vidjeti vaše slike ako nezna lozinku... Otišao sam na ZAKLJUČAVANJE i stavio SLIKE - ZAKLJUČANO... Ali, svejdeno nakon toga kad otvaram slike, on me ne traži da upišem lozinkuJedino ako stavim MULTIMEDIJA-ZAKLJUČANO, onda budu slike zaključane, ali i cijela multimedija (teme, zvukovi, video, slike)... Dali je moguće izvesti na motoroli da samo slike budu zaključane ???
Mislim da nije. Mislim da samo MMediu cijelu možeš zaključat (kao što i jesi), ili ništa.
Mogu se flagovi na fileovima postavit da bude "hidden", al onda ni ti nemreš do slika (bez kabela i PCja) - što ti, vjerujem, ništa ne znači.
Bolje cica u ruci nego Frankfurt na Majni
Šteta... Ali sada bar znam da je to nemoguće, pa se s tim više neću zamarat !
Hvala !
Može li se zabraniti pristup porukama?Imam znatiželjnu sestru koja s vremena na vrijeme pregledava moje poruke(od cure),pa me zafrkava..
isto odeš u podešenja-zaštita-zaključavanje i tamo poruke staviš zaključano......
a ono sa slikama...ja imam i multimediu i slike zaključane, tako da kad stisnem prećac za slike traži kod.....
zaključavanje multimedije povlači i zaključavanje slika, kao što je već BD rekao!Izvorno postao BlueNeon
Bookmarks