From Paris with love
8,5/10
Legao mi film ko budali šamarPošto dugo nisam vidio Travoltu jako sam se iznenadio dok sam ga vidio. Dobra gluma, zanimljiva priča i jedna stvar koja mi se dugo dugo dugo nije dogodila - stvarno sam osjećao nekakvo uzbuđenje i nekoliko puta sam zinuo na neke scene kak su bile uzbudljive
Po naslovu bi netko zaključio da se radi o nekakvom ljubavnom filmu no, iako sadrži rijetke ljubavne scene, radi se o akcijskom filmu koji sadrži neke elemente kriminalističkih filmova.
Travoltin humor i neki citati zbilja su me nasmijali tako da i na tom polju dobiva visoku ocjenu![]()
Razlog zašto nije viša ocjena je radi kraja koji je pomalo izlizan (good guys win, bad guys get fuc*ed up) no ostatak filma je jako dobar. Preporuka za pogledati i to u minimalno 720p!

Pošto dugo nisam vidio Travoltu jako sam se iznenadio dok sam ga vidio. Dobra gluma, zanimljiva priča i jedna stvar koja mi se dugo dugo dugo nije dogodila - stvarno sam osjećao nekakvo uzbuđenje i nekoliko puta sam zinuo na neke scene kak su bile uzbudljive
Odgovori uz citat

Bookmarks