Hehe a tek vjeverica na kofeinuIzvorno postao frish-KI
Super crtić.I video igra je zakon
![]()
Hehe a tek vjeverica na kofeinuIzvorno postao frish-KI
Super crtić.I video igra je zakon
![]()
Over the hedge 7.5/10 gledao prije 2 mjeseca, bas zabavan crtic i likovi u crticu su simpaticni i prica je ok tako da je dosta gledljivo cak i ako nemate 10 godina.
Lucky number slevin 7/10 ok film
Flushed away 6.5/10 ocekivao sam nesto bolje.. nekako mi film postao dosadan vec prije polovice.. a i mogli su malo ljepse dizajnirat te miseve.
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
"Povratak Supermana" (Superman Returns) - koliko god film bio dobar, ali ipak ne odličan, jednostavno mi fali onaj štih serijala iz osadmesetih... Tako nekako sam imao i osjećaj kad sam gledao Ratove Zvijezda: epizode I, II i III... Kao da ovaj najnoviji film nema dušu... U originalnim nastavcima postojali su komični sporedni likovi, a u ovom to je jedna Parker Posey koja je premalo zastupljena...
6.5/10
"Ledeno doba 2: Zatopljenje" (Ice Age 2: Meltdown) - nakon nekih ne baš najpozitivnijih kritika i reakcija na ovaj nastavak, bilo od filmskih kritičara ili običnih gledatelja, malo sam se pribojavao mlake zabave... Pogotovo nakon što sam prije cca godinu dana vidio teaser koji me nije baš oduševio... Na kraju je ispalo da je film skroz na mjestu i da ispunjava svoju zadaću, te da je dosljedan nastavak svog originala... Možda za zeru slabiji...
7/10
Syriana - naporan film. 4/10
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
Jackass the movie 2 ocjena 10/10
Ovo što oni rade je pre hebeno, prvi dio je nula naspram ovog
Izvorno postao whiteboy
Odličan film.
"Edmond" - Art thriller; neoriginalna priča (good guy -> bad guy tranzicija - nešto kao Michael Douglas u "Falling down") ali originalan scenarij. Djeluje nedorečeno, ali sve u svemu - originalno, tmurno i realno.. 6/10
"Zvati se Kubrick" (Color Me Kubrick) - za one koji ne znaju radnju filma, a nije spoiler: navodno istinita priča o čovjeku koji je sredinom '90-ih prošloga stoljeća se predstavljao kao poznati redatelj Stanley Kubrick i zmuljao mnoge lakovjernike, ali ne da bi zaradio novce i obogatio se, već jednostavno kako bi skrpao kraj s krajem... Malkovich je još jednom dokazao i sa ovo mulogom i u nekim mi je scenama bio hillarious...
8/10
Bookmarks