ma daj![]()
ma daj![]()
ima, ima.... A lude su im ovaj put ideje! Da vidiš kako ljudi stradavaju! Užas...Izvorno postao Mobyfan-ica
Baš zakon...
![]()
Jedva čekam da vidim.![]()
"One Missed Call" - još jedan u nizu japanskih horora (mislim da je Japanski, a možda i griješim) sa svim klasičnim elementima: spori tempo radnje, djevojčice sa dugom, crnom kosom preko lica... Nakon Kruga svi su mi filmovi lagano na isti kalup i sve su lošiji, mada se teško može reći da je i ovaj film loš... Ali nije ni bog-zna-kak dobar... (SPOILER ALERT) Uglavnom radnja se vrti oko toga da buduća žrtva dobije poziv na svoj mobitel sa mobitela bivše žrtve, što znači da će i ona nadrapat točno u ono vrijeme koje piše uz glasovnu poruku sa tog drugog mobitela u kojoj se začuju zadnje riječi žrtve... Nadam se da je netko usspio shvatiti...
6/10
"Psst... Nikome ni riječ" (Keeping Mum) - malo twisted crnohumorna, britanska komedija o... neću ništa otkrivati...Nije da sam očekivao ne znam kako odličan film, a da sam mislio da će biti nešto malo bolji, jesam... Ako ga gledate kao polu-bajku, polu-komediju može skroz solidno funkcionirati...
6/10
Evo ja cu dva.
Saw I i Saw II ocjena:9.0/10
Mozda i visa ocjena treba bit al ne bi sad ovdje da pretjerujem.
U prvi film je ulozeno minimalno love, skoro samo dva glumca u jednoj prostoriji i snimljen je za samo 18 dana, dok je 2. malo veci.
Horori su i jako su dobro smisljeni , sa super radnjom i zapletom itd, itd.
Jučer sam ponovno pogledao The Texas Chainsaw Massacre (2003 god) ali ovaj put uz puno zvučnika , kao u kinu i film je super . Čak sam se par puta scimao baš zbog zvučnika . Po meni jedan od najboljih horrora - 9/10
Bookmarks