pogledo nove pirate 10/10 nakon mjesec i pol čekanja
a za one koje zanima movi pirati su
Pirates of the Carrebean At Worls`s End- i isklizno im je scenarij može se nać an netu
pogledo nove pirate 10/10 nakon mjesec i pol čekanja
a za one koje zanima movi pirati su
Pirates of the Carrebean At Worls`s End- i isklizno im je scenarij može se nać an netu
Zadnji uredio OuttaControl : 01-08-2006 u 01:10
Donie Darko 8/10
Seriously messt up film, ima dobrih stvati ke te potaknu na razmisljanje, odlicna mjuza pashe uz atmosferu
Moram priznat da sam negdi na 3/4 filma prokljuvio kaj ce se dogodit, te sam mozda malo razocaran krajem
Enivej za sve koji nemaju zivce za dubokomni shit nek ne gledaju ovaj film![]()
Give me a kiss to build a dream on, And my imagination will thrive upon that kiss
Sweetheart, I ask no more than this, A kiss to build a dream on
King Kong - tu je sve jasno, film mi je ok, ali previse razvucen za moj ukus (7/10)
Aeon Flux - volim filmove koji prikazuju viziju režima u buducnosti, a sadrze i dosta fajtova, pa sam i u ovom uzivao unatoc nekim manama (6/10)
Zadnji uredio Bee : 01-08-2006 u 08:54
Meni baš i nije nešto film. Kraj me raživcirao totalno, mrzim kada ostave priču u stilu "to be continued..."Izvorno postao Hacker
Izvorno postao gog
hvala na spoileru![]()
Moj zadnji:
"Derailed"
Jennifer Aniston, Clive Owen, Vincent Cassel.
Meni preheben vigilante filmU biti mislio sam da je smeće pa me oduševilo što nije.
Ocjena: 7/10
E, da li je tko gledao "Grimizne rijeke 2"? ("Riviéres pourpres II - les anges de l´apocalypse") sa J.Renom?
nisam ni znal da to ima...ugl, prvi dio je izvrstanIzvorno postao ::wrangler::
When shit turns to gold, the poor will be born without ass
Ma nije spoiler i nije da priča nema svoj kraj (ima), no sama zadnja scena je u tom stilu, to ne volim - draže mi je kada je čitav film jedna zaokružena cjelina, sa početkom, sredinom i "pravim" krajem.Izvorno postao ::wrangler::
da ni ja to nevolim trebali su spojit oba filma samo stavit na dva dvd-a samo onda bi bio predug/ala titanic/
kaj se nastavlja "drito", ko serija "Bolji Život" LOL
When shit turns to gold, the poor will be born without ass
Izvorno postao ::wrangler::
nisam ni znala da postoji "dvojka"! i to je još snimljena prije 2 godine.Izvorno postao V3rt!g(o)
ali ne bih previše očekivala. obično nastavci budu dosta mlaki u odnosu na original![]()
.
If they don't have chocolate in Heaven, I ain't going.
Pirati sa carriba 2!!
E sad ocjena 8/10...dobra gluma J.Deppa...
tuborg green(zajg) The lord of the drinks!!!
Izvorno postao nijala
Bratić aus Sweden mi je rekao za njega; kaže da je fenomenalan. Niti ja nisam imao pojma da je izašao. Prvi mi je bio predobar. U videu nikad čuli za ovaj II. dio. Moramo preko neta tražiti..![]()
Bookmarks