Ne radi se o kompetentnosti već o filmovima i kako ih tko vidi!
![]()
pinocio siguran sam da te se on sječa i da s tobom u mislima ide spavati...
riba ribi njam njam guzu-nisam dovoljno duge gledao da bi ga mogao ocijeniti![]()
Ne radi se o kompetentnosti već o filmovima i kako ih tko vidi!
![]()
A mislim, što si se sad okomio na pinocia? Čovjek je samo izjavio da se slikao sa Clintom, kao što bi se i većina pohvalila, jer se takvo što ne događa svaki dan.Izvorno postao smogovac
Smogovac,imam za tebe jedan dobar film:
Crveni kamion,sive boje (5/10) obavezno pogledaj
ma nisam se okomio....
imam i ja za tebe u gori raste zelen bor 1/10
nisam gledo filma ima mjesec i sinoc uzmem Saharu nije los meni se svidja 9/10
Mamama volim te ali mi je GT4 drazi
meni je sahara 7,5/10
"Dnevnik Ellen Rimbauer", svojevrstan prequel "Rose Red" od prije par godina. Ništa posebno, odnosno nema skoro uopće scary scena.
4/10
Jel me ti to zajebavas ili? Ja sam ti ozbiljno napisao za onaj film (Crveni kamion...)Izvorno postao smogovac
pa i ja tebi u gori raste zelen bor -1/10
smogovac smiri se malo, Pinocio isto, čemu provokacije?
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
Wb,sta smatras provokacijom sa moje strane?Izvorno postao whiteboy
Postoji li uopste taj film (koji smogovac preporucuje)???
Izvorno postao Pinocio
To ti je stari ratni film od Vrdoljaka(poznat po "ebo majku na uranku")Bez veze.
![]()
kako nebi postojao...
batman početak-stvarno iznad mojih očekivanja...slobodno može biti 3 dio...uz rame prva dva
Nikako da pogledam saharu do kraja
![]()
betmen:beginning.....novi pristup,stara priča,..čini mi se da su pucali na to da sve to prikažu što je realnije moguče u odnosu na stare filmove, znači njegovo savladavanje strahova prema šišmišima,vježba borilačkih vještina....u svakom slučaju isplati se vidjet 8,5/10 bi dao.
Kad si spomenuo Kingov Rose Red...film sam gledao prije dvije godine, ali ga se jako dobro sjećam...film traje prek 4h (gledao sam ga od 1 do skoro pol 6 ujutro), odličan scenarij, odlična gluma, osim toga - ipak je to Stephen King...ocjena 9/10Izvorno postao frish-KI
Bom Chicka WahWah
Dobro, samo "Rose Red" je bio snimljen kao serijal, ali je kod nas izašao na DVD-u jednoj cjelini. A isto, bio je i na TV-u.
Batman Begins
Meni bolji od drugog,blizu prvom. 9/10
Glineni golubovi 9/10 :bunny:
oooo niten,ideš protiv klasika,ja mislim da se uopće nemogu uspoređivati,ali ovo mi je jedan od naj filmova zadnjih god.!nisam imao volje poslije alexandra ići u kino,ali izlijećen sam...
alexandar5/10 samo zbog scene borbe je dobio tako visoku ocjenu
Pa ne idem protiv klasika. Ovaj film mi je jednako dobar ko i prvi,malčice bolji od drugog. Ali prvi i drugi ostaju jednako dobri.
"Alfie"
remake, a original nisam gledao.
7/10
evo upravo pogledo catwoman na satelitu,film je koma,nema priču a publiku se očito nastojalo privuč halle berry-nim performancem u koži.užas 2/10
Bookmarks