Prikazujem rezultate 1 do 25 od 3746

Threaded View

CFC Postignuća:
    VeteranOverdrive31 days registered50000 Experience PointsTagger First Class
    Nagrade:
    Downloads

Datum registracije
    Jun 2006
    Bodovi
    160.434
    Nivo
    95
    Bodovi: 160.434, Nivo: 95
    Bodovi: 160.434, Nivo: 95
    Ukupna aktivnost: 0%
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    23 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    U zadnjih par mjeseci odgledano je dosta filmova. Neke ću vjerojatno i izostaviti(zaboraviti). Krenimo redom:

The American - kriminalistička drama s Clooneyem u glavnoj ulozi. Radnja filma je nekako razvučena, odnosno nema neke napetosti, Clooney je prisutan u svakoj sceni valjda i film bi većini mogao biti dosadan. No sve u svemu solidan.
    Ocjena: 6/10

The Social Network - film o nastanku Facebooka. Dobro odrađen, no moglo se to i bolje.
    Ocjena: 7/10

Gran Torino - pogledao ga drugi puta i stvarno odličan film. Klasik praktički
    Ocjena: 10/10

Grown Ups - dobri komičari i čovjek bi rekao da će film biti urnebes no to nije recept. Solidna komedija za izgubit sat i pol.
    Ocjena: 5/10

Brothers - braća, vojska, žena, rat. Obrađuje temu koja se svakome može dogoditi(bio brat ili najbolji prijatelj na tom mjestu). Film me stvarno iznenadio.
    Ocjena: 8,5/10

State of play - stvarno odličan triler o politici i novinarstvu.

The Expendables - nabrijana akcija s hrpom trenutno popularnih i popularnih u prošlom stoljeću akcijskih glumaca. Par dobrih fora, ništa više
    Ocjena: 4/10

From Paris with Love - također nabrijana akcija sa Travoltom. Mislim da je pola Pariza u renoviranju nakon filma No, bolji nego Expandables

Unthinkable - Samuel L. Jackson je opet pokazao kako se rješavaju stvari

Cidade de Deus - gledao davno, ali za svaku preporuku. Odrastanje u favelama u Brazilu u prošlom stoljeću.
    Ocjena: 9/10

Tropa De Elite - gledao davno također. Još jedan odličan brazilski film no sada sa suprotnom temom

Kick Ass - solidna komedija
    Ocjena: 6,5/10

L'immortel aka 22 Bulets - dobar triler sa Jean Renoom u glavnoj ulozi. Ljubitelji franckusg filma svakako neka pogledaju
    Ocjena: 7/10

Law Abiding Citizen - odličan triler s "mindfuck" temom.

Brooklyn's Finest - nekima nezanimljiv i dosadan, no meni je film odličan. Susret priča i života na kraju

The A-Team - još jedna nabrijana akcija, no ova s dozom humora.
    Ocjena: 6,5/10

Toy Story 3 - nakon dugo godina Toy Story se vratio i nasmijao me
    Ocjena: 7,5/10

Hallelujah! aka Le missionnaire - odlična francuska komedija o braći, novcu, itd... Svakako pogledati

The Bad Lieutenant: Port of Call - New Orleans - Nicolas Cage u ulozi detektiva koju odradio stvarno odlično. Odličan film

Armored - solidna akcija s preokretom koji se očekivao odmah nakon iznošenja plana.
    Ocjena: 5,5/10

Edge of Darkness - Mel Gibson u ulozi detektiva i osvetnika. Odličan film

Forgetting Sarah Marshall - dobra komedijica s ljubavnom temom

Get him to the greek - kao neki nastavk Sarah Marshall komedija. Čisto dobro odrađeno komedija

Shutter Island - još jedan odličan kriminalistički film s "mindfuck" temom.
    Ocjena: 9,5/10

Lord of War - malo stariji al odličan. Pogledao opet i dojam kao i prvi put kad sam ga gledao.

Repo Men - akcija i znanstvena fantastika u jednom. Meni nije baš sjeo

(500) Days of Summer - film koji me stvarno iznenadio. Nisam imao neka očekivanja no ispao je dobar

Bilo ih je još no neda mi se više pisat

2. 'Hvala' kažu:

Slične teme

1. Slike, melodije, java za vxxx
    By ihaladin in forum Općenito
    Odgovora: 160
    Posljednji post: 06-06-2005, 16:44

Tags for this Thread

Bookmarks

Pravila postanja

• Ne možeš stvarati nove teme