U zadnjih par mjeseci odgledano je dosta filmova. Neke ću vjerojatno i izostaviti(zaboraviti). Krenimo redom:
The American - kriminalistička drama s Clooneyem u glavnoj ulozi. Radnja filma je nekako razvučena, odnosno nema neke napetosti, Clooney je prisutan u svakoj sceni valjda i film bi većini mogao biti dosadan. No sve u svemu solidan.
Ocjena: 6/10
The Social Network - film o nastanku Facebooka. Dobro odrađen, no moglo se to i bolje.
Ocjena: 7/10
Gran Torino - pogledao ga drugi puta i stvarno odličan film. Klasik praktički
Ocjena: 10/10
Grown Ups - dobri komičari i čovjek bi rekao da će film biti urnebes no to nije recept. Solidna komedija za izgubit sat i pol.
Ocjena: 5/10
Brothers - braća, vojska, žena, rat. Obrađuje temu koja se svakome može dogoditi(bio brat ili najbolji prijatelj na tom mjestu). Film me stvarno iznenadio.
Ocjena: 8,5/10
State of play - stvarno odličan triler o politici i novinarstvu.
The Expendables - nabrijana akcija s hrpom trenutno popularnih i popularnih u prošlom stoljeću akcijskih glumaca. Par dobrih fora, ništa više
Ocjena: 4/10
From Paris with Love - također nabrijana akcija sa Travoltom. Mislim da je pola Pariza u renoviranju nakon filmaNo, bolji nego Expandables
Unthinkable - Samuel L. Jackson je opet pokazao kako se rješavaju stvari
Cidade de Deus - gledao davno, ali za svaku preporuku. Odrastanje u favelama u Brazilu u prošlom stoljeću.
Ocjena: 9/10
Tropa De Elite - gledao davno također. Još jedan odličan brazilski film no sada sa suprotnom temom
Kick Ass - solidna komedija
Ocjena: 6,5/10
L'immortel aka 22 Bulets - dobar triler sa Jean Renoom u glavnoj ulozi. Ljubitelji franckusg filma svakako neka pogledaju
Ocjena: 7/10
Law Abiding Citizen - odličan triler s "mindfuck" temom.
Brooklyn's Finest - nekima nezanimljiv i dosadan, no meni je film odličan. Susret priča i života na kraju
The A-Team - još jedna nabrijana akcija, no ova s dozom humora.
Ocjena: 6,5/10
Toy Story 3 - nakon dugo godina Toy Story se vratio i nasmijao me
Ocjena: 7,5/10
Hallelujah! aka Le missionnaire - odlična francuska komedija o braći, novcu, itd... Svakako pogledati
The Bad Lieutenant: Port of Call - New Orleans - Nicolas Cage u ulozi detektiva koju odradio stvarno odlično. Odličan film
Armored - solidna akcija s preokretom koji se očekivao odmah nakon iznošenja plana.
Ocjena: 5,5/10
Edge of Darkness - Mel Gibson u ulozi detektiva i osvetnika. Odličan film
Forgetting Sarah Marshall - dobra komedijica s ljubavnom temom
Get him to the greek - kao neki nastavk Sarah Marshall komedija. Čisto dobro odrađeno komedija
Shutter Island - još jedan odličan kriminalistički film s "mindfuck" temom.
Ocjena: 9,5/10
Lord of War - malo stariji al odličan. Pogledao opet i dojam kao i prvi put kad sam ga gledao.
Repo Men - akcija i znanstvena fantastika u jednom. Meni nije baš sjeo
(500) Days of Summer - film koji me stvarno iznenadio. Nisam imao neka očekivanja no ispao je dobar
Bilo ih je još no neda mi se više pisat![]()

No, bolji nego Expandables

Bookmarks