A home at the end of the world. 7/10
MEMOIRS OF A GEISHA gledao ga jučer na skrivenoj premijeri. Jako dobro koncipiran film, dobro razrađena priča te jako dobar prikaz stanja i vremena u kojem se film odvija. Super film
10/10
A home at the end of the world. 7/10
Fotball Factory 8/10
Telefonska govornica 9/10
Nepodnošljivi gnjavator (maloprije na rtl-u) 4/10
What else you gonna do on a saturday?
konačno da sam taj film pogledala u komadu.
Povratak u raj(return to paradise)- 9.9/10
"Život i smrt Petera Sellersa" (Life And Death Of Peter Sellers) - zapravo, ja nisam znao ama baš ništa o tom glumcu. Zapravo, ono malo što sam znao bila je samo kap u moru. Geofrey Rush ga je skinuo nevjerovatno dobro. I fizički i karakterno.
8/10
pa ali ti nisi gleda ni jedan pink panter
i danas sam 3 put pogleda mrak komade 10/10 krepava sam
Naravno da sam gledao Pink Panthera i nastavke, ali ako baciš pogled ovdje, onda ćeš vidjeti da je snimio hrpetinu filmova koji nemaju veze sa takvim tipom uloga. A i ako si pogledao gore navedeni film, onda ćeš znati o čemu pričam...
aha krivo sam te razumio i znači film je dobar i da koja je vrsta jel ima komedije
Film je dobar, naravno, ali je biografski, pa stoga baš i nema komičnih situacija... Ali, vjerovatno ćeš ostati zatečen podacima iz njegovog života. Ja barem jesam...
a dobro pogledat ću kad stignem
ea da pogledao sam Muju i Hasu 10/10
fun with dick and jane 6/10
Magla- o je moj zadnji film koji sam gldo prošli tjedan ili pretprošli u kinu....i umro sam od smijeha! ko i pol kina oko mene lol!
scena---- žena pere suđe..i sad se magla provlači kroz sudoper i pogleda si ruke a ono zapaljene izgorene ruke i počne vrištat padne dole i izgori!! i ja puknem se smijat ko luđak uz rečenicu "Obični detarđeni za suđe nagrizaju ruke..." ma loool!
sranje je film!
ocjena 3/5
Super cross-mislim da je ejdan od novijih filmova pa sam ga gledo na kompu
dosta realan film za razliku od ostalih "bikerskih filmova"
Ocjena 4/5
Green street hooligans-nenadjebivi zakon od filma! Filozofija,nasilje,alkohol..ma nenadjebivo...fakat mi se film jako jako svidio...u zadnjih mjesec dana pogledao sam ga bar 5 pta sa ženom i sa legicama i sa legama...
ocjena 6/5
Mean machine-zanimljiv film opet britanski naravno(preferiram britanske filmove) o Nogometašu nekom slavnom koji je završio u zatvoru i sad se kao probija i preživljava u zatvoru......postaje trener zatvorske momčadi protiv momčadi od čuvara bla bla bla 4/5
i to je to za sada! nemam vremena baš za filmove.... 8(
p.s. namjerno nisam davao ocjene od 1 do 10
mama ti sestra!
"Sportska groznica" (Fever Pitch) - film braće Farelly, poznate po Mary za kojom su svi ludi, ali su se u ovom filmu ipak primirli sa (ne)ukusnim šalama na račun svih, što je rezultiralo čisto solidnom, čak i simpatičnom komedijom bez previše patetike i cmoljenja. Preporučljivo...
7/10
"Ken Park" (Ken Park) - ako ste gledali klince i pomalo se šokirali, isto bi se moglo dogoditi i nakon gledanja ovog filma. Zapravo, ne razumijem previše to pokušavanje pomicanje granica u kinematografiji, jer ovakvo što bi mogao skoro svatko izvesti, odnosno barem tako izgleda. Mali budžet, glumci sa ulice, scenarij iz svakodnevnog života... Ne znam, možda nešto propuštam...
4/10
ŠTO JE MUŠKARAC BEZ BRKOVA prije možda tjedan dana u Cinestaru...
Dobar film... MOžeš se dobro nasmijati... Napokon neka dobra hrv. komedija.
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
...Cinderella Man- 9.6/10
"Otok" (The Island) - još jedan futurističko-akcijski triler o poremećenim vrijednostima koje bi nas mogle zadesiti ako tehnologija i znanost uspiju toliko uznapredovati. Nije da je najoriginalnija tema, jer se u prvoj trećini filma uspije naslutiti o čemu se zapravo radi, ali za bacit mozak na pašu na nešto više od dva sata... poslužit će.
6.5/10
Cinderella Man-čista 8...doličan film,dosta klišeja is ve to ali ok film
island-ma dosadno,ewan bez škotskog naglaska je bezveze...
Onda nisi pogledao film do kraja, jer se koristi naglaskom u drugom dijelu filma...
istina....
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
Zemlja živih mrtvaca - 7.5/10
Klasičan Romerov film sa mnogo krvi, nekoliko odvratnih scena, te s prilično mnogo inteligentnih zombija (Big Daddy rulz!!!)...uglavnom, za one koji vole takav žanr filma - obavezno štivo, za ostatak - tko želi!
Bom Chicka WahWah
zora živih mrtvaca je 10 puta bolja po meni, ovo je čisto smeče, bez uvrede ikome!Izvorno postao PhytoSculpt
ja volim horore ali zemlja je "živo blato" tj septička, još bolje, to mu nije trebalo! 1/10
nema vece face od Isusa
Hm... ne bih htio ulaziti u domenu komentianja tuđeg mišljenja, ali da je Zora toliko bolja od Zemlje, a zapravo je tematika ista, samo je situacija malo drugačija... Ali, ako tako misliš...
kamionđije ponovo voze 8/10
"Junfer u četrdesetoj" (The 40 Year Old Virgin) - svakih par godina se u Americi zalomi neki manji film, obično komedija, koja out-of-the-blue pohara Box Office bez nekakvog posebnog razloga. Tako se dogodilo i sa ovim filmom prošle godine i nije mi pretjerano jasno zašto je bila toliko gledana. Nije da je loša i nije da nije smiješna, ali je ipak malo preduga. Traje preko dva sata. Da nema Stevea Carella (TV voditelj u Svemogućem Bruceu koji pošandrca u eteru) nema u glavnoj ulozi, ne znam da li bi film uopće bio gledljiv...
6.5/10
Bookmarks