Ja sam gledao film prije tjedan dana i film je super (a i ocjenio sam ga)...isplati se pogledati...a i kritičari su ga dosta dobro ocjenili...Izvorno postao Krompirko
Ma to je folirao da je BIIzvorno postao frish-KI
Sorry mislio sam da je opće poznato da je u filmu prikazana i ta strana Aleksandra... Bar sam ja čuo puno prije dvd izdanja da je tako pa sam mislio da vi to već znate![]()
Al mislim da bi bilo ok da se uz svaki film doda koja linija texta da znamo što film pokušava prikazati. Zamisli kažu ti "Aleksandar... 10/10 - ...Makedonski" pa se svi pitamo zašto 10ka i kakav je to film i tko je pobogu taj Aleksandar
....
Sve u svemu, ni ja nevolim znati radnju filma![]()
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
Ja sam gledao film prije tjedan dana i film je super (a i ocjenio sam ga)...isplati se pogledati...a i kritičari su ga dosta dobro ocjenili...Izvorno postao Krompirko
Bom Chicka WahWah
wimbledon 7/10
elektra 7,5/10
first daughter 7,5/10
e da, meni je wimbledon bio super laganini film...8,5/10
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
nešto poput ljubavi 10/10
Do it today, tomorrow there might be a law against it....
normalno andrea da ti je dobar,kad si zaljubljena
Schindlerova lista 10/10 - Mislim da je to jedini film kojem vrijedi pogledati svaku minutu makar dva puta.... Skromno rečeno..
@Pinocio: tražio sam onaj Crveni kamion ali nemaju ga, tip nikad čuo za taj film :/ Da to nije slučajno "lokalna" verzija..? Jesi siguran da to mi u HR možemo naći?
Koliko ja znam, taj film nije izdan kod nas. Jedino preko divixa i sličnih piratluka.
Pitao si me (ti ili neko drugi) da li film postoji na DVDu,ja sam ti rekao da postoji,a da si me pitao da li ga ima u hrvatskoj,ja bih ti rekao: NE ZNAM!!!!Izvorno postao XLR8R
A inace,sem odlicne glume film,nije vredan toliko da ga sad bas extra trazis... bolje pogledaj:
MRTAV LADAN 9/10 (meni licno,jedan od boljih nasih filmova u zadnje vreme)![]()
Pod DVD sam mislio na videotekuLoše sam se izrazio..
Al ok budem malo potražio
Za ovaj drugi sam čuo da je dobar, moram vidjet..
nije zbog togaIzvorno postao smogovac
stvarno je film mrak
pogledaj ga pa buš vidio
gledala sam sinoć Rat svjetova 05/10
Nebesko kraljevstvo 8/10 (nekako mi deluje vec vidjeno)
kraljevsko nebesko 4/10
"Kinsey"
7/10
Arsene Lupin 6/10
XXX-2 7/10
Knockaround Guys 7/10
Mr & Mrs Smith 9/10
Bolje cica u ruci nego Frankfurt na Majni
"Bliski odnosi"
(Closer) - mala Natalie je stvarno odlična.
8/10
ong-bak 9/10, svima koji treniraju neki borilački sport ,a pogotovo tajlandski box,preporučam da odu pogledati ovaj film,jer mislim da još od b.leea,van dammea i krvavog sporta nije bilo ovako dobre šore,bez korištenja ikakvih specijalnih efekata...
Grudge 10/10
Hororac, i to stvarno upečatljiv. Moram priznat da sam se 5-6 pta naježio, što mi se već duuuuugo nije dogodilo. Najtoplije preporučam, i to glerdati po mogućnosti u mraku i sami![]()
@BD
kaj je to nešto novo u videotekama ili...?
EDIT: da, sad se sjećam koji je to film. Američka prerada japanskog horora. Nisam ga još gledao. Glumi Sarah Michelle "znam-to-si-radila-prošlog-ljeta" Gellar.
"Garden State" - nezavisno, niskobudžetno, američko... samo solidno.
6/10
avijatičar-čista ko suza osmica...mislio sam da je sranje,ali.....
Star Wars 3 - zar je potrebna ocjena?
Da, to je taj filmIzvorno postao frish-KI
![]()
28 days later 9/10
Neznam jel je bilo ocjenjeno, ali evo ponovo ako je
Blade III 7,5/10
Bookmarks