slazem se u potpunosti sa svimeIzvorno postao jana
![]()
Kazakstansko selo je snimano u nekom selu u Rumunjskoj (BTW tamo su sva sela onakva - fakat, provjereno), ali najjače od svega mi je muzika u filmu.Izvorno postao haloBing
Bregović i muzika iz "Undergrounda" (Hehe početak pjesme "Kalashnjikov" na jednom dijelu) , nešto i iz "Doma za vešanje" ("Ederlezi"). Zakonn!![]()
slazem se u potpunosti sa svimeIzvorno postao jana
![]()
Samo koliko mi je poznato to u originalu nije Bregović, nego stara ciganska koju je naravno i sam Bregović uzeo za potrebe Đurđevdana, pa je nama tako poznata...Izvorno postao ::diaboliq::
![]()
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
Da, Ederlezi ("Đurđevdan" po romski), zato i kažem. Još se pojavljuju i Čaješukarije i Ćoćek.Izvorno postao whiteboy
![]()
i ederlezi u izvornoj verziji (koju izvodi romski zenski zbor) meni barem,zvuci
100 x bolje od đurđevdana![]()
Komentar scene (nije spoiler, al da upozorim ko ne želi dalje čitati);
Al definitivno zakon scena "prosvjetljenja" u crkvi, muzika paše 100%, samo mi je žao kaj u Cinestaru nisu više poglasnili zvučnike (kroz cijeli film, kad smo već kod toga)...
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
Bez daljnjegaIzvorno postao jana
![]()
"Sa o Roma, babo, babo
Sa o Roma, o daje
Sa o Roma, babo, babo
Ej, Ederlezi
Sa o Roma, daje"
2 Whiteboy: netko mi je pričao da takve "seanse" imaju negdje kod Zg - da je ekipa otišla vidjeti to i da su umirali od smijeha, da je sve potpuno identično ovome u filmu. A ovo u filmu - nemam komentara.![]()
Little Man (2006)
http://imdb.com/title/tt0430304/
Glavni lik je tijekom cijelog filma smanjen na velicinu 3-godisnjeg djeteta,sto je dobro izvedeno + doza crnackog humora...ali film je na nekim djelovima jako dosadan.
7/10
Brda imaju oči film je bolestan, nešto kao krivo skretanje i kuća voštanih figura. Film baš nije za pogledat uz jelo. Ocjena 8/10. Preporučam.
"American Dreamz" (American Dreamz) - redatelja vrlo dobrih "Sve o jednom dječaku" i "Američka pita" sa ovim je filmom napravio stepenicu prema dolje... Sama ideja koliko je bizarna je dobra, ali je slabo relaizirana... Par smješnih trenutaka i previše rupa između njih... Najsmješniji mi je bio onaj feminizirani, kljukasti rođak od Omara (valjda se tak zove)...
5/10
Slažem se. PotpisIzvorno postao frish-KI
![]()
Waist Deep (2006)
http://imdb.com/title/tt0456020/
Film sa dobrom pricom,puno akcije i oslicnim soundtrack-om.
9/10
http://playlist.yahoo.com/makeplayli...tw=640&qth=400
ovo sam čekao i izgleda predobro,prvi film u kojem je pravi box,bez montaže,pravi udarci....![]()
![]()
![]()
još malo pa Božić![]()
"Vrag nosi Pradu" (Devil Wears Prada) - jedna od onih komedija koje pogledaš sa lakoćom i laganim smješkom na licu, bez da se moraš valjati od smijeha... Vrlo solidan film, bez većih zamjerki i nedostataka...
7/10
Potpuno se slažem... išao sa frendicom i frendom prije mjesec dana...Izvorno postao frish-KI
Film je takav da sa smješkom možeš zaspat...
OCJENA: prolazna... 5/10![]()
Horsepower is the force determined by how fast u hit the wall.
Torque is the force determined by how far u push the wall when u hit it.....
Final Destination 3 (2006)
http://imdb.com/title/tt0414982/
Film sa jako dobrom radnjom...dobro su odradjenje scene u kojima ljudi umiru na najcudnije nacine.
8/10
Little Man 7/10 kiki je sve rekao..
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
Cheaper by the dozen 2 3/10 ne sjecam se jesam li gledao jedinicu ili ne, ali reko idem pogledat, mozda me steve martin nasmije. ali to se nije desilo. dosadana obiteljska komedija, za koju imam filing kao da je napravljena na silu. tek toliko da postoji i nastavak. ocajno sam cekao zavrsetak.
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
Syriana (opet) - film je predobar. 8.5/10
Nafaka - fora film; dejá vu (relativno), ali opet svježe..
"Ševac i njegov pijevac" (Crimen Ferpecto) - ...iliti "Ferpektan zločin" kako su ga preveli na titlu (idioti, kaj se ne mogu dogovorit kak će prevest film). Bizarna, crna i još k tome španjolska komedija na pragu "Gore ne može", ali ipak ne toliko ekstremna... Ali opet, prilično dobra... Scena za stolom kod roditelja njegove "drage" je hilarious...
7.5/10
"Posejdon" (Poseidon) - naravno, ovogodišnji remake i naravno, original nisam gledao i vrlo vjerojatno zbog toga ova mi verzija ni nije bila loša... Napeto na nekoliko mjesta tijekom filma, akcija takoreći počinje nakon prvih 15 minuta i sve zgurano u sat i pol... Petersen opet u vodi do grla...
6/10
Izvorno postao frish-KI
Meni je 3/10. Isključivo iz razloga jer sam gledao original. On je 7/10.
U novome je radnja plitka, površna (iako brod tone), a likovi - da ne govorim..![]()
video sam ga sada prije paar sati![]()
mogu reci da nisam za ovog novog bond`a bio,ali kad vidis film,onda moram priznati,da je to jedan od najboljih Bond-filmova....
![]()
Moj stari nick je bio: nokman
film može biti dobar u što i vjerujem,ali mi lik nikako nije za bonda,jed ni fizički ni ništa,plavuša jedna,ma nema šanse...filmo može biti nabrijan akcić i sve to ,dobre žemske,scene i sve to,ali tradicija se mijenja tako lako..to je kao da rockija glumi van damme-je jak,frajer je i sve to-ali nije rocky...![]()
Obzirom koliko je već glumaca ušlo u Bonovo odijelo, uopće ne vidim razlog zato ovaj tip ne bi dobro odglumio novog Bonda... Navodno je totalno sirov i puca mu džon za sve... Mene zanima kako se snašao u ulozi...
Bookmarks