Izvorno postao ::diaboliq::
eto basto...i automatski taj film koji gledam meni vise nije to.Sudaraju se moja masta i film i to me ljuti i ufffffffffff![]()
![]()
U DaVincijevom kodu - Langdona sam zamišljao kao Harisson Forda recimo. I na kraju dođe Tom Hanks.. C´mooon..Izvorno postao jana
![]()
Izvorno postao ::diaboliq::
eto basto...i automatski taj film koji gledam meni vise nije to.Sudaraju se moja masta i film i to me ljuti i ufffffffffff![]()
![]()
ja isto nisam čitala knigu i film mi je bio dobar. inače, nijedan film nije dobar kao knjiga, pa više uopće to ne uspoređujem.Izvorno postao ::diaboliq::
a što se tiče izbora glumca, budi sretan što su odabrali Hanksa. zamisli da su umjesto njega stavili nekog od ovih: N. Cage, C. Slater, J. Travolta, R. Cruise...eh, to bi bilo strašno!![]()
.
If they don't have chocolate in Heaven, I ain't going.
Užasno živcira promjena kraja filma i samim time - gubi se i poruka. To je najevidentnije u "Odmetnutoj poroti". U knjizi je sve protiv proizvođača cigareta. Film govori (naravno) protiv proizvođača oružja.Izvorno postao jana
I mean, dajmeneje...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
tu je ipak bila potrbna promjena, jer u vrijeme kad je knjiga nastajala, još uvijek je bila aktualna problematika pušenja i odgovornosti duhanske industrije. sad to više ne bi bilo ništa novo, pa su morali zamijeniti zaplet.Izvorno postao ::diaboliq::
inače mi je Odmetnuta porota, uz L.A. povjerljivo, jedna od boljih ekranizacija.
.
If they don't have chocolate in Heaven, I ain't going.
Crank (2006)
http://imdb.com/title/tt0479884/
Jedan vrlo neobican,ali jako dobar film prepun akcije i vizualnih ekefata.
Jason Statham se je jos jednom pokazao kao odlican akcijski glumac.
Film za svaku pohvalu.
9/10
Zadnji uredio Rootz : 09-11-2006 u 22:39
Taj Crank bih ja gledao.. Čini se ok..
Posejdon - 4/10
Brdo CGI, glumci bezveze glume, priča nikakva.. Mlako.. Original je zakon, ovo je svetogrđe
BORAT --- smijeh do bola 9/10
panasonic x700>nokia 6600>samsnug d500> SE K800i
Najpovoljniji Hosting I Domene Kod za 10 % popusta: FRmm6
Borat: 10/10
Ovo nije spoiler, pa smijem reći: scena hrvanja u hotelu - imam muskulfiber od smijanja!![]()
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
whiteboy je sve reka (taman se vratio s borata......... i dalje kašljem)
Nurses in heat
ocjena 9/10
VRAG NOSI PRADU... Neznam koju ocjenu da napišem... Vjerojatno znate o čemu se radi u filmu...
Ostaviti ću ga neocjenjenim, jer je film nekima OK nekima nije... meni je tak-tak...![]()
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
Ne kužim kakve ima veze ako je nekome film slab, a nekome dobar sa tim kako se tebi svidio... Ispada kao da ne želiš dati prema nekome previsoku, a prema nekome drugome prenisku ocjenu...
Ma nedajem ocjenu prema drugima, nego kako se meni svido...
i sam sam napisao da mi je film tak-tak... Pa so bozirom da mi je tak-tak, neznam koju ocjenu da mu dam...![]()
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
Borat: 10/10![]()
Onima koji nisu gledali preporučujem "Lucki number 7levin" (aka. "Opasni igrači" ili takav neki idiotski hrvatski prijevod). Film je mrakača i upravo je došao na DVD.![]()
Borat!
Lud film! Super odlican!![]()
Posjetite NOVI forum o mobilnim telefonima i racunarima
KLIKNI!
The Departed 8/10
(Dao bi mu 9 radi Jack Nicholsona i režisera Martina Scorcesea, ali Matt Damon i Leonarno diCaprio su definitivni minus iako su u ovom filmu dobri)
T10 -> T28 -> T630 -> x700 -> K800 ->E63 ->HTC Desire -> K800 (zamjena :) -> JiayuG3 ->S4 ->S6 -> Huawei Mate 8 -> Note 8 -> Xiaomi Mi11
Je, kad bi se moglo do njega u videoteci... :frustriran:Izvorno postao ::diaboliq::
To sam gledala u kinu, sa Josh Hartnettom. (cure dobar dio filma je samo u rucniku oko struka)Izvorno postao ::diaboliq::
![]()
Doobar film!! Neocekivani preokret u filmu!!
![]()
Caution: I can go from 0 to bitch in 6.8 seconds
pogledah sinoc "100 minuta slave"(filmo o zivotu Slave Raskaj)
ocjena8/10
izvanredna glazba,odlicna Sanja Vejnovic u ulozi Slave Raskaj i neponovljivi Miki Manojlovic kao Bella Čikoš
Dalibor matanić![]()
Crank 9/10
film me iznenadio, jedan od boljih akcijskih filmova koje sam gledao.... u zadnje vrijeme. malo duze vrijeme. a par scena me dobro i nasmijalo ha...
film koji cu pogledat ponovo.
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
Sinoć gledao "Babel"
Moram reći da je jedan od najtežih filmova koje sam ikad pogledao; na nekim dijelovima tjeskoban, na nekima ne, ali sve u svemu, jako jako jako težak film.
Priče su kompleksne, tako da u ta 2-i-kusur-sata koliko film traje imate osjećaj da je prošlo 6 sati. Zanima me rasprava o japanskoj priči - nije mi jasno nešto, čekam nekoga tko je također gledao pa da vidim mišljenje..![]()
I očekivao sam drugačiji kraj![]()
8.5/10
Zadnji uredio ::diaboliq:: : 14-11-2006 u 10:37
Borat 10/10
Ovo je moj najomiljeniji sin.... vrlo je jak...
Bookmarks