I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
Odnosilo se na ovaj dio:
Nisam mislio na to da li mu se fikcija kao takva sviđa, nego da li je jasno da se radi o izmišljotini... Barem u ovom slučaju...Mislim perfektno mi je to sto kako bih rekao ljudi kopcaju i dolaze do otkrica
Amrička pita 5
Naked mile- Gola milja
Prvo sam mislio da će bit sranje ali film je fakat super, jedna od boljih pita
9/10
There are no shortcuts in evolution.
the night listener 6/10 vjerojatno nebih pogledao ovaj film da ne glumi robin williams jedan od mojih omiljenih glumaca. a film nebih pogledao jer ne volim takve psiho drame. film je u biti dosadan. dogadjaji u filmu nisu dovoljno naglaseni kako bi privukli neki veci interes kod gledanja. dobra gluma ali ovo nije film sadrzaja za svaciji apetit...
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
Pa obično baš u takvim fikcijama likovi dolaze do nekih zaključaka i otkrića na fascinantne načine. Liku se sviđa upravo to, koliko sam shvatio...
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
a opet s druge strane, koliko mi vjerovali u ono što vjerujemo religijskim nasljeđem, toliko se mora priznati da su neke stvari vrlo stvarne u toj knjizi, tj filmu.
a dio njih su i gole činjenice, a ostalo je plod genijalne maštovitosti
ne pa jasno da je fantastika iliti fikcija.htjeo sam rec da mi se svidjaju filmovi u u kojima ljudi dolaze do nekih zakljucaka i rjesenja,a ne samo cijeli film makljaza.Skuzit cete me kad vam kazem da mi je jedna od najboljih serija bila McGyver na Kanalu-A.![]()
Krivo me se shvatilo... Ispričavam se ako sam nenamjerno uvrijedio autora... Nisam ništa loše mislio...
idiocracy 5/10 mislio sam da je ovo nesto ozbiljniji film. iako je komedija, malo su predaleko i prenisko otisli sa temom. ako vam je mozak na pasi,moze bit zabavan film
žena iz vode-odlićna orginalna bajka nighta....
superman returns 7.5/10 da ovaj film nema tradiciju i respekt kakav ima, mislim da bi prosao samo sa podsmjehom kod publike. inace nije los film i ljubitelji istoga ce sigurno uzivati
The Prestige - 8/10
Odlican film! Odlicna glumacka postava. Obozavam Michaela Cainea. Odlican reziser.
Things will not calm down, in fact, they will calm up!
Definitivno su u pravu!! Ja sam postao zvukoholicar!
poseidon 7/10 film katastrofe, remake originalnog poseidon adventure iz '72. nisam gledao original pa nemogu usporedjivati, no kako citam losiji je, samo sto ovdje ima puno vise specijalnih efekata, naravno. uglavnom, sve vec vidjeno. film pati od manjka price no na to necete obracat vecu pozornost jer ako volite filmove katastrofe, pa cak i ovako neoriginalne, prepustit cete se filmu.
Sjecas li se dolly bell - klasika 10/10![]()
"Sjećaš li se Dolly Bell" - slabo sam gledao ex-jugoslovensku kinematografiju, ali i to ću s vremenom ispraviti... Light Kusturica... Još jedan dokaz da naturšci mogu nositi cijeli film...
9/10
a walk to remember- drama iz 2002 godine..rating 6.7/10![]()
just like heaven 8/10 ugodna romanticna fantasy komedija sa happy endom. fora.
jel gledo ko Karaulu
terminal-9/10 ok filmic
Tjelesna straža/Denzel Washington 9/10
House of 9(za ljubitelje saw-a i kocke) 6/10
ima i house of 9
http://www.imdb.com/title/tt0395585/
Deja.Vu = odličan filmič 9/10
The.Pursuit.Of.Happyness = will smith u neobičnoj ulozi 8/10
Apocalypto = zanimljiv film 8/10
house of 9 6.5/10 big brother: kill each other. film ima dobru ideju ali nema dosta dobru pricu i realizaciju. na trenutke je zbilja dosadan. fali dramatike i jaci psiholoski utjecaj kod glumaca.
Bookmarks