"Pogodi tko dolazi na večeru" (Guess Who) - na trenutke simpatično, ali nedovoljno razrađeno. Najsmješnije je go cart natjeravanje.
6.5/10
"Pogodi tko dolazi na večeru" (Guess Who) - na trenutke simpatično, ali nedovoljno razrađeno. Najsmješnije je go cart natjeravanje.
6.5/10
kronike iz narnije
neke scene nisu dobro napravili al sve u svemu ok zaprvo vise jer ga idem ponovo gledat
što su ljudi mnogobrojniji, manje ljudi ima....
Brodolom života - 9.8/10
The Ring >> ocjena 7/10
Gens Una Sumus!_______>>Mi smo Hogari >> posjetite nas >> http://hogar-wifi.hr pogledajte mnogo korisnih linkova i stvari na ZDENAC FORUM
"Zemlja živih mrtvaca" (Land Of The Dead) - Romero u prepoznatljivom okruženju. Puno zombija i kanibalizma. Nije baš za svačiji želudac.
7/10
"The Amityville Horror" - prošlogodišnji remake, ne original, kojeg nisam još pogledao. Solidan, sa nekolicinom "bu!" scena, ali opet nedovoljno originalan. Ahm, da. Ipak se radi o remakeu.
6.5/10
..Jesen stiže Dunjo moja - Puno su htjeli pa su potrpali svašta,ali ipak nešto fali....7/10
Ubojito darivanje gledam na dvd 10/10
Lijenost se isplati sada a rad se isplati poslijeJel to to?
kronike iz narnije...dobar ali predug za veliki pepsi 8/10
DUKE II CMGSN
"This Is Spinal Tap" - lažni dokumentarac o izmišljenom rock bandu djeluje stvarno nevjerojatno. Da nisam znao da se radi o tome, pomislio bih da se radi o idiotima. Mada takvih i ima previše u tom poslu.
7.5/10
Only the strong - stari film, neka šora, kapuera (neznam kak se pise na egleskom)
6/10
Never fear I is here!!!
Transporter 2 - 6.5/10
Red Eye - 7.1/10
a gdje si iskopao tu 1-inicuIzvorno postao Player 4 ever
“I quit, I give up, nothing's good enough for anybody else, it seems...When I'm all alone it's the best way to be. When I'm by myself nobody else can say goodbye. Everything is temporary anyway.”
"Boogeyman - Tihi vrisak" (Boogeyman) - treći hororac u tri dana. Nešto me snašlo.Činio se prilično obećavajućim dok nisu počeli sa prtljanjem i specijalnim efektima kojima nije mjesto u takvim filmovima pri kraju. Stoga:
6/10
Mountain Patrol - kineski , po nekim stvarnim dogadjajima , zanimljiv i realan , mozda mrvicu prekratak 7/10
Freddy VS Jason >> ako ne znate spojena dva horora!
Pogledati svakako (ali ne sami!)
Gens Una Sumus!_______>>Mi smo Hogari >> posjetite nas >> http://hogar-wifi.hr pogledajte mnogo korisnih linkova i stvari na ZDENAC FORUM
Klasični hollywoodski pokušaj zgrtanja para na poznatim imenima horor klasika. I naravno, bezuspješno i prilično loše. Skoro pa smješno.Izvorno postao Chessmaster
3.5/10
red letenja - 7/10
hary potter 4 - 9,9/10
Lineage 2 user
two for the money 8/10
za sve kladioničarevrlo poučno
![]()
Urban Legends 3: Bloody Mary 7/10 dobar horror
A lot like love: 5/10
iPhone 5s 16 GB
kinesko korejski Ratnik- 6,6/10 cccccc![]()
ja gledam ovaj skull po 15-ti put meni je film baš okej...ja ne ocjenjujem po ocjenama! :-)
“I quit, I give up, nothing's good enough for anybody else, it seems...When I'm all alone it's the best way to be. When I'm by myself nobody else can say goodbye. Everything is temporary anyway.”
Pogleda sam cijeli serial Strave u Ulici Brijestova, a najbolji dio je 7, a preporuka je i pogledati i Freddy vs Jason, ukupna ocjena 7/10
I meni je Freddy vs Jason ok iako ima i humorističnih momenata.
Daniel "Roger Ebert" Morales je pogledao sljedeće filmove:
"Alien vs. Predator" Ocjena: 0/20.
Ovaj film je drek na kvadrat. Ne gledat.
Final Fantasy VII: Advent Children Ocjena: 16/20
Animacija odlična,iako mrvicu nedorečen.
Samo za fanove FF-a.Ostali neće shvatiti ko pije a ko plaća.
"Underworld" Ocjena: 15/20.
Ocjenu 15 je dobio samo zbog Kate Beckinsale.Bez nje-0 bodova.
Vidjet ćemo kakav je nastavak. Gori nemože biti.....
"Prljavi poslovi" 0cjena:20/20.
Jedan od najspaljenijih,najboljih i najsmješnijih filmova koje sam gledao.
Preporučujem.
Bookmarks