"Bolje ne može" (As Good As It Gets) - prava šteta što se ovakvi punokrvni, inteligentni i originalni filmovi tako rijetko snimaju. U ovom filmu vjerovatno je sve na svom mjestu. I baš je onakav kako mu i naslov glasi.
9.5/10
"Mračne vode" (Dark Water) - još jedan remake po predlošku japanksog hororca. Nije da je loš, ali je japanski ipak nešto bolji. I nešto strašniji.
6.5/10
"Bolje ne može" (As Good As It Gets) - prava šteta što se ovakvi punokrvni, inteligentni i originalni filmovi tako rijetko snimaju. U ovom filmu vjerovatno je sve na svom mjestu. I baš je onakav kako mu i naslov glasi.
9.5/10
"Madagaskar" (Madagascar) - čuo sam da i nije bog-zna-kaj, ali kako sam ga gledao u originalu, a ne hrvatsku verziju, sasvim mi je okej sjeo. Gledao sam i boljih crtića, naravno...
7/10
"Fantastična četvorka" (Fantastic Four) - Ne znam po čemu bih izdvojio ovu strip ekranizaciju od ostalih, ali bez obzira što je sve manje-više već viđeno, nisam se (previše) dosađivao.
6.5/10
"Kung Fu frka" (Kung Fu Hustle) - još kad je u Americi startao, znao sam da je film spaljen. Jesu ga nahvaljivali, ali da je sad baš toliko dobar... Poseban jest. To priznajem.
7/10
american pie band camp 8.5/10 mnogo dobra komedija
It's nice to be important, but it's more important to be nice
Jučer sam po ko-zna-koji-put gledao Groundhog day (Beskrajan dan) i to mi je stvarno uvijek drago pogledati... baš simpa film. 7/10
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
Bitka na neretvi 8/10 Pogledao sam juce ovaj film,i za godinu snimanja,uopste mi se ne cini losim.
Sjecas li se Dolly Bell 8/10 - Kusturicin film,sa Slavkom Stimcem u glavnoj ulozi.... ima dobrih fora!!!
"Ključ tajni" (Skeleton Key) - prema prije viđenom foršpanu nisam se nadao bog zna kakvom filmu. Ispao je za zeru bolji od predviđanja, ali ipak ništa revolucionarno ili još ne viđeno.
6.5/10
Vjerni Danny - 9/10 , film je super vec zbog same tematike
Nocna straza - 10/10 , Gospodari prstenova su nista u usporedbi sa ruskom verzijom , kad covjek vidi sto se snimi za 5 miliona $ - svaka cast
ovo za nočnu stražu sam i ja čuo,da je jako dobar...
router-vjerni danny-devetka?-pogledaj ong-bak
pogledao sam i to - dobar film , nema sta , i tu negdje sa Vjernim Dannyem.
od filomva sa Dalekog istoka vrijedi i Internal affairs - mislim da je korejski , ocjena 8.5/10
Gladijator - Gledao neki dan, super film već treći put al je stvarno dobar 9/10
Horsepower is the force determined by how fast u hit the wall.
Torque is the force determined by how far u push the wall when u hit it.....
"Slučajna avantura" (Random Hearts) - gledao sam ga davno, prije nekih 5-6 godina, kad je izašao, ali me je RTL podsjetio. Zanimljiva premisa, lagani tempo, okej postava.
7/10
Kad Odrastem Bit Cu Kengur - 5 Zvjezdica
ma router nemoj uspoređivati vjerni danny sa ong bakom...to je svetogrđe,uspoređivati jel lija ,koji nemre kružni napraviti bez sajle,sa tony jaaom je apsurdno i nesuvislo...
Zadnji uredio smogovac : 03-01-2006 u 23:01
joj daj smogi ti i tvoj onk.!
Doručak sa Einsteinom- 5.5/10![]()
Zadnji uredio lili : 03-01-2006 u 19:03
Valjda nesuvislo?Izvorno postao smogovac
Al stvarno si zapeo s tim onkom...
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
jesamali neka baci kamen prvi tko je bez grijeha
whiteboy,aj ga molim te pogledaj....+da krivo sam napisao
Evo, gledao i King Konga i Narniu.
Kong - 8.5 od 10
Narnia - 6.0 od 10
Pogledo sam ga, kaj se ne sjećaš? Čini mi se da sam u ovoj temi i komentirao...Izvorno postao smogovac
ja telac,zaboravljam
the jacket- 6.5/10-ali pogledati,zanimljiv u pojedinim dijelovima
šminkerica sa sela-7.5/10
"U naručju vještice" (Bewitched) - prvih pola sata sadrži možda jednu foru, ali do kraja se ipak nešto malo popravi situacija. Ferrell spašava film još koliko-toliko.
4.5/10
into the blue - 7.2/10
It's nice to be important, but it's more important to be nice
Ovo je bila precizna ocjena.![]()
sakupljač kostiju7,6/10
Bookmarks