Koji od 4 dijela?
Koji od 4 dijela?
..ovaj zadnji na dvd-u. Samo je slika šišmiša...
"Batman The Begining".
Jok. Imam ga na kompu već par tjedana, a kako nikako da mi vrate pržilicu sa servisa, sumnjam da ću ga uspijeti pogledati tako skoro.
...ma pogledat ću ga,kad je već tu![]()
ja ga gledao u kino...mračan,dobar....
Crash, sasvim solidan film 7/10
..haha...kaj utvrđuješ gradivo??Izvorno postao gog
Zadnji uredio lili : 11-11-2005 u 10:55
....Đizus...u ovom Batmanu je pol Holywooda !!
..baš je mračan!Nesviđa mi se! ...6/10
Zadnji uredio lili : 11-11-2005 u 12:42
Meni je dobar ,dok se mojoj boljoj polovici ne svida.![]()
Izvorno postao lili
LOL, skroz sam zaboravio da sam već napisao za taj film![]()
....danas to nije ništa čudno!![]()
pa baš i je fora zato kaj je takav...takav i batman treba biti...
....dobro slažem se da mora bit mračan zbog atmosfere itd.Ali odbio me casting,nikak mi nije sjeo onaj Liam,a i ostalih 100.Izvorno postao smogovac
![]()
doom
film je tipa resident evil, zatupljuje pomalo, pred kraj filma ima zanimljivih levela da se tako izrazim![]()
xXx the next level 9/10 film ima ludih scena i puno auta-brzih al mi se ne sviđa gluma nekih glumaca (predsjednik)ali ipak 9
Jedinici bih dao jedva 5/10, a dvojku ne mogu ni posuditi nakon što sam vidio foršpane. ...grozota na kvadrat...
Charlie i tvornica cokolade, (kino) 10/10
film je super, preporucujem. to je jedina lektira koje se sjecam da sam procitao u osnovnoj i otkad je najavljen film, jedva sam cekao. ako ste imalo djetinjasti, isplati se pogledati film
Wallace & Gromit u povrtnoj avanturi (kino) 8/10
animirani, primjeren djeci, maloj djeci![]()
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
Upravo pogledao 'Lord of war'. 7/10
Sasvim solidan film, ima akcije, malo humora i dublju poruku.
Navodno je film trebao biti zabranjen u USA, a nisu ga niti htjeli producirati u hollywoodu...
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
...Kako je propao rock'n' roll- :10/10
Ts! Ništa čudno... Kao da ljudima ionako nije jasno kaj se događa.Izvorno postao whiteboy
Ajme, koliko ja nisam bio u kinu... Od Star Wars III... Blago vama u tom Zagrebu.
40 godisnji junfer - ok filmic za pogledat s drustvancem,nista pretjerano humoristican,pomalo isfuran forama al za pogledat je ok, ocjena 5/10
B-boy for life and beyond that!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
jelda?ja jucer bio u cinestaru a danas u broadwayu. koji raskos je to...
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
"Palindrom" - Ako ste pogledali "Sreću" ili "Pričam ti priču", sve će vam biti jasno. Nije baš lako za ocjeniti, al' ajde.
6/10
....Sati-odlicna gluma 9/10
.....Hostage- katastrofa- 5/10
Bookmarks