..Hartov rat- 7/10
"Vodič za autostopere kroz galaksiju" (The Hitchhikers Guide To The Galaxy) - čitao sam svakakve ocjene i recenzije, od odlično do razočaravjuće. Možda zato što nisam čitao knjigu (pazi čuda), film mi je bio više nego zabavan. Odlična postava, dizajn i tempo koji se drži od početka do kraja.
8/10
..Hartov rat- 7/10
40 year old virgin
6.5/10
It's nice to be important, but it's more important to be nice
vidim da ga nitko drugi gledo ovdje... ovaj film je totalno drugaciji od svih filmova koje sam dosad gledao, radi se o liku koji je izbacen sa koledza u Americi jer mu je droga podmetnuta. On odluci da ode kod sestre u Englesku gdje upozna brata od njenog muza koji je vodja grupe West hemovi navijaca tzv. GSE...Izvorno postao Player 4 ever
http://www.greenstreethooligans.com/
za one koji mogu neka downladuju, nece se pokajat sigurno
DVD Rip 1.3 GB odlicna kvaliteta slike ja ga downladovo
http://torrentspy.com/directory.asp?...y=green+street
780 MB verzija
http://torrentspy.com/directory.asp?...y=green+street
It's nice to be important, but it's more important to be nice
Crash, dobar film, svidio mi se 8/10...
"Kuća letećih bodeža" (House Of Flying Daggers) - još jedan "Tigar i zmaj" ili "Heroj", ali opet nevjerojatno snimljen. Istina da se sa svakim takvim filmskim uratkom doživljaj smanjuje, ali opet je bezbroj svjetlostnih godina ispred većine američkih štancerskih filmova.
7/10
...Napad na policijsku stanicu(13)...6/10
"Iz pakla" (From Hell) - gledao sam ga još prije nekoliko godina u Broadway Tkalči, ali sam bio toliko umoran da sam zaspao na 20-ak minuta. Nemam pojma kako sam to uspio uz ono ozvučenje. Onda sam ponovio gradivo na DVD-u, mada nisam trebao. Film u načelu nije loš, ali je preušminkan. Depp i Grahamova su uvijek čisti, zbegecani i sa bezprijekornom šminkom i frizurama. I to u Whitechapelu, najozloglašenijem londonskom kvartu.
6/10
....Hotel Rwanda- 9/10![]()
are we there yet-ne gledati,prepuno klišeja
Izgubljeni u prevodu- 8/10
Hotel od milion dolara (trenutno na ftv)gledala ga davno,odlična gluma......8/10
Zadnji uredio lili : 09-11-2005 u 22:47
....dali je ko gledao Batmana.?????????![]()
Koji od 4 dijela?
..ovaj zadnji na dvd-u. Samo je slika šišmiša...
"Batman The Begining".
Jok. Imam ga na kompu već par tjedana, a kako nikako da mi vrate pržilicu sa servisa, sumnjam da ću ga uspijeti pogledati tako skoro.
...ma pogledat ću ga,kad je već tu![]()
ja ga gledao u kino...mračan,dobar....
Crash, sasvim solidan film 7/10
..haha...kaj utvrđuješ gradivo??Izvorno postao gog
Zadnji uredio lili : 11-11-2005 u 10:55
....Đizus...u ovom Batmanu je pol Holywooda !!
..baš je mračan!Nesviđa mi se! ...6/10
Zadnji uredio lili : 11-11-2005 u 12:42
Meni je dobar ,dok se mojoj boljoj polovici ne svida.![]()
pa baš i je fora zato kaj je takav...takav i batman treba biti...
....dobro slažem se da mora bit mračan zbog atmosfere itd.Ali odbio me casting,nikak mi nije sjeo onaj Liam,a i ostalih 100.Izvorno postao smogovac
![]()
Izvorno postao lili
LOL, skroz sam zaboravio da sam već napisao za taj film![]()
....danas to nije ništa čudno!![]()
Bookmarks