Sin City
odličan film. iznenadio me,očekivao sam nešto poput kill billa,al ovo je daleko od toga. ima sadržaja. 9/10
Sin City
odličan film. iznenadio me,očekivao sam nešto poput kill billa,al ovo je daleko od toga. ima sadržaja. 9/10
Ja se vec mislim mjesec bil gledo al dosta ljudi kaze da je ok
Mamama volim te ali mi je GT4 drazi
da i ja ,ali nikak da podesim termine.Izvorno postao booky_boy
![]()
Mrtav - ladan
jucer to gledo pijan sa frendom , film je LOOOOOOOOM!!!!
jedan od najsmjesnijih filova u zadnje 3 godien koje sam pogledo ziher
hahhahha
Radi se o tome da dva Srba moraju dovest svog mrtvog djeda iz recimo predgrada Beograda u Beograd .. ak ga dofuraju do tam dobit ce 10 000 maraka koje duguju nekom debilu .buduci da nemaju za neki bolji prjevoz , idu vozom (vlak) i tuse sve zapletljava ...e film je luuud lud hhahahhahhahah
"de je deda?
deda je stopiro i otiso
ti si svojim ocima video da je je deda digo prst i stopiro hladnjacu?
da jesam"
hahha a deda mrtav hehehe
Rekao sam ja jos davno da je taj film jedan od boljih....
..čarlijeva tvornica čokolade- 8/10.Depp odličan.Nakrkala se čokolade sve mi je slabo,tak da smo Vinceka odgodili....![]()
Mislim da će ovih tjedana prodaja čokolade znatno skočiti...
"Prevoditeljica" (The Interpreter) - malo trilera, za promjenu, sa klasično dobrim Pennom i Kidmanicom. Kraj mi je malo... nja-nja.
6.5/10
baš gledam "žestoke policajce" na HRT-u
woo je zakon, samo bam bam pras..pras, krv, oružje, jurnjave!!!
8.5/10 (dao bi više da nije (loše)sinkroniziran na amerski)
When shit turns to gold, the poor will be born without ass
lili zakaj ste me odgodili??upravo pogledao čarlija...ne spada u filmove koji se mogu ocijeniti,ili ti je savršen ili sranje sa neukusnim patuljcima-moj prijedlog pogledajte pa prosudite![]()
....exkjuzmi kaj si ti Vincek?Izvorno postao smogovac
Potvrda rezervacije
Rezervirane ulaznice morate podići najkasnije 30 min. prije
početka predstave, dakle najkasnije do 15:30 sati,
u protivnom računalo ih automatski poništava. Zbog
mogućih gužvi vikendom za podizanje rezervacija preporučujemo
Vam da dođete i ranije od 30 min. prije početka
predstave!Vidimo se u Cinestaru!
Kino: Cinestar Zagreb
Naslov filma: Čarli i tvornica čokolade
Datum: 2.10.2005
Vrijeme: 16:00
Dvorana : Dv. 7
Broj ulaznica: 2
Područje sjedenja: Parket
Red: A
Sjedala: 17,18
Broj rezervacije: 52
Ime: bulić,ljiljana
Zadnji uredio lili : 02-10-2005 u 23:39
Izvorno postao lili
if you only knew..
a??????da!
na obn-Leptir (steve Mc quin,dustin hofman)10/10![]()
Dan Poslje Sutra - 10/10 svijetu prijeti globalno zagrijavanje koje uzrokuje promjenu klime i dolazi do novog ledenog doba... na trenutak se zamislite kako je to zivjeti u svijetu bez materijalnih vrijednosti
10 od 10? Zar remek djelo?![]()
pa ne bash. u zadnje vrijeme nisam gledao ama bas nikakav zanimljiviji od ovog za mene cista desetka ako ne radi imena filma (nije star wars) onda radi specijalnih efekata i priče, i ne popularnih glumaca. tko je josh gledao nek presudi
Mogu ja? 6/10 Zašto takvi filmovi moraju i kako uopće mogu imati happy end?
..gledala sam ga i ja.Slažem se s Frishkecom,happy end mora bit,jer tko bi ga gledal.kad razmisliš kaj im je Katrina napravila ,a kamoli ledeno doba..ccccma daj..![]()
"Walking Tall" (Razbijač) 4/10 klasičan "beat em up" film s The Rockom i Johnnyem Knoxvillom u glavnim ulogama
"Gattaca" - zanimljiv pogled u budućnost.
8.5/10
upravo gledah ''the peacemaker'' prijevod ''cvrsta ruka mira''
vin diesel u gl.ulozi - u ulozi dadilje... ocjena 6/10
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
Da ne bude zabune sa filmovima sličnog naziva, taj se film zove "The Pacifier".Izvorno postao flOorKilla
danas na 2.htv-Kuća duhova (10/10-meni)
Zadnji uredio lili : 05-10-2005 u 14:29
Evo ovako jučer sam pogledao film "Hide and seek" ili u prijevodu "igra skrivača" i stvarno je odličan triler.. prvi film nakon dugog vremena da mi se full svidio...Glumci su mi također bili dobri ali ona mala Dakota Fanning je stvarno prva liga...ta cura će kada odraste biti vodeća u Holiwoodu jer odlično glumi... Priča je super ma nemam riječi...
Ocijena 10/10 obavezno pogledajte...
Log into the irc for instant help and chat 1. irc.wikkedwire.com | 2. /join #rohitab | 3. /nick yourusername
all you need is one place: http://www.rohitab.com
meni naprimjer film nije ništa posebno,več bi reko da sam se i malo dosađivo gledajuči ga,ali eto ukusiIzvorno postao cyber
![]()
Bookmarks