der untergang----9/10..fenomenalan film,svakako pogledati,ali nježniji spol neka ga izbjegava
der untergang----9/10..fenomenalan film,svakako pogledati,ali nježniji spol neka ga izbjegava
untergang?podzemlje?
jesi čuo za stričeka hitlera?e to ti je filmič o njemu
Zašto da ga nježniji spol izbjegava? U filmu nema ništa posebno brutalno u odnosu na danšnju filmsku produkciju. Ratna drama.
Da baš sam to htjela pitati, ha smogy?![]()
znam ima ubijanja kao i u mr. i ms. smith,ali ne znam ja ga gledao do 3 ujutro i baš je nekak psihički djelovao na mene....a ženski spol neka ga izbjegava čisto zato da videoteka previše para ne zaradi...![]()
..po meni bi umrli od gladi,zadnji put sam bila za sebe u videoteci posudila Hidalgo(9/10)da mi frend sprži za moju kolekciju.Izvorno postao smogovac
![]()
Aaaa.... pa tak reci. :whatthefuck:
"changing lines"
s.l.jackson i b.afleck
previse sam ocekivao valjda, dosadno ali dobro zamisljeno - 4/10
sorry! Gledala to prošle(ako ne i pretprošle)s pirata.
The Cradle 2: 6/10
Dobra akcija, pa tipičnih akcijskih fora (šala, pošalica, doskočica), i to je to. Malo mi je čudno bilo vidjet da je Jet Lee pozitivac, ali eto... Ono, film za pustit mozak na pašu.
Bolje cica u ruci nego Frankfurt na Majni
"Djevojka od milijun dolara" - znam, tek sada pogledao film.
9/10
Danas gledao, ista ocjena,preporuka
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
jao,ja vec dosta dugo nisam pogledao neki film... jednostavno,mrzi me... leto je![]()
"CATCH ME IF U CAN" - 10/10
iznenadio sam se kako je dobar, a jos kad se uzme u obzir da je to istinit dogadjaj...
"RAT SVJETOVA" - 0/10
totalno sranje od filma...
Zadnji uredio cime : 09-09-2005 u 19:23
"Sve je cool"
(Be Cool) - svojevrsni nastavak "Drž'te malog". Ocjene su bile prilično slabe, ali pretpostavljam da je to zbog usporedbe na "1. dio". Meni je bio zabavan. I ništa više. I to mi je bilo sasvim dovoljno.
6.5/10
baš sam jučer to gledao... OK filmić... ista ocijenaIzvorno postao frish-KI
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
Trenutno na hrtu1:
"Daleko od očiju" (Out Of Sight) - jest da sam ga gledao dok je još na VHS-u izašao, ali sad sam se samo prisjetio. Vjerovatno najbolja uloga u mršavoj Lopezinoj filmskoj karijeri.
7/10
President`s daughter (Predsjednikova kći) - 5.5 zbog slatke Katie Holmes, a ljubitelji romantičnih komedija nek si još dodaju 4.5
After The Sunset (Nakon sumraka) - 8.5/10 zanimljiv akcijsko/humoistični film. salma hayek i pierce brosnan u glavnim ulogama
Eurotrip-6/10
Frajer prelazi pola europe dolazeći iz amerike zbog cure koju je upoznao na internetu...preporuka ako volite komedije...
Meni je to super film... vec vidim Eriku i sebe u glavnim rolama![]()
Večeras na HRT1 u 20:40 je Fahrenheit 9/11. Preporuka!
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
Zar je potrebno komentirati....?Izvorno postao whiteboy
Slijedi:
Avanture male Chihiro - 9/10 samo zato jer nekako prenaglo završi, inače crtić je prva liga poslije Ice Agea. Jedva čekam ovaj novi od Myazakija "Leteći dvorac" ili kako se već zove...![]()
Finding Nemo 7,5/10 zbog premalo humora za takav tip crtića, a inače jako dobra i maštovita radnja.
Interstate 60 9/10 onako, zanimljiva priča...
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
Bookmarks