to je ziher neki partizanski....?
to je ziher neki partizanski....?
Dobro sve je stvar ukusa i induvidualnog mišljenja, tako i ove ocjene...
Jučer sam gledao Van Helsing - 8/10 (komično i koji put malo jezivo)
Bom Chicka WahWah
slažem se....van helsing je odličan film za kino...i dobra adaptacija legende
Jao, meni je "Van Helsing" je... prilično grozan... recimo: 4/10.
"Creep"-7/10 Solidan engleski horor...
"The Island" 8/10 Dobra ideja i fina realizacija...
Ili si dio problema,ili si dio rješenja
--Android OS--
Rekla bih fina realizacija, stvarno dobar film, ali ideja je iz prethodno napisane knjige tako da...Izvorno postao Darian
![]()
van helsing je za zabavu,čim izađeš iz kina ga zaboraviš...ali služi svrsi
Hm... pa većina filmova je snimljena prema nekom predlošku, odnosno knjizi...
Pa baš i nije. A ta tema iz 'The Islanda' je toliko isprežvakana,što u knjigama što u filmovima da mi se to neda opet gledat.
Sad točan omjer filmova snimljenih prema knjigama i onih snimljenih prema originalnim scemarijima, ne znam, ali samo navodim da filmovi prema predlošku su česti.
vrlo česti......
Ni mene taj film ne privlači.
Čekam "Red Eye", "Flighplan", "Aeon Flux", "Everything is Illuminated", "Fun With Dick and Jane" (kao pravi Jim Carrey fan), "Wallace And Gromit - The Curse of The Were Rabbit", "Cry Wolf", "Wolf Creek"...
Zemlja živih mrtvaca
osim par zanimljivo napravljenih kadrova,film mi je bio bezveze. 4/10
pa nemas ti vremena za takve gluposti,ionak vecinu vremena provedes u svojoj hondi.
jako smiješno. bravo.
Dosta s prepucavanjem.
"Stranputica" (Sideways) - simpatično.
7/10
"Donny Darko" 7/10 - kraj malo zbuljen, ali inaće nije loš ako voliš takav žarn (psihološki triler)
We'll tear your soul apart - Pinhead
donnie darko je čista 10...čisti klasik,to će svi filmofili potvrditi...
Je, Darko je zanimljiv i bizaran. I jest možda pshihološki, ali triler nije. Prije drama.
9/10
Friskica-ajde ti kao filmofil preporuči mi kaj sutra da idem gledat u kino-pliz!!??Izvorno postao frish-KI
"otok","vjerni Danny"," sin city,ovi mrtvaci mi se negledaju.Fala![]()
otok nisam gledo, ova druga dva jesam i po mojem ukusu bila bi vekla dilema izmedu sin cityja i vjernog dannyja,mozda prednost sin city
Hvala! tak sam si nekaj i mislilaIzvorno postao sodom
![]()
Pa, složio bih se sa Sodomom oko Sin Cityja, mada ga nisam pogledao (nedostatak što živim izvan žiže zbivanja), a kako je još uvijek slaba ljetna ponuda filmova, možda i "Vjernog Dannyja".
"Pink Flamingos" - nešto, recimo to tako, nevjerojatno. Kultni "film" za kojeg sam još davno čuo, ali tek ga nedavno nabavio. Čak ni ne znam da li se takvo što smije i može ocijeniti. Takvo što ili prezirete ili obožavate. Ja još uvijek nemam pojma kamo da se smjestim... Ako si ga nabavite ili skinete, nemojte mene okrivljivati za eventualne psihičke ili fizičke tegobe.![]()
Sin City je super.
Bookmarks