kraljevsko nebesko 4/10
kraljevsko nebesko 4/10
"Kinsey"
7/10
Arsene Lupin 6/10
XXX-2 7/10
Knockaround Guys 7/10
Mr & Mrs Smith 9/10
Bolje cica u ruci nego Frankfurt na Majni
"Bliski odnosi"
(Closer) - mala Natalie je stvarno odlična.
8/10
ong-bak 9/10, svima koji treniraju neki borilački sport ,a pogotovo tajlandski box,preporučam da odu pogledati ovaj film,jer mislim da još od b.leea,van dammea i krvavog sporta nije bilo ovako dobre šore,bez korištenja ikakvih specijalnih efekata...
Grudge 10/10
Hororac, i to stvarno upečatljiv. Moram priznat da sam se 5-6 pta naježio, što mi se već duuuuugo nije dogodilo. Najtoplije preporučam, i to glerdati po mogućnosti u mraku i sami![]()
@BD
kaj je to nešto novo u videotekama ili...?
EDIT: da, sad se sjećam koji je to film. Američka prerada japanskog horora. Nisam ga još gledao. Glumi Sarah Michelle "znam-to-si-radila-prošlog-ljeta" Gellar.
"Garden State" - nezavisno, niskobudžetno, američko... samo solidno.
6/10
Da, to je taj filmIzvorno postao frish-KI
![]()
avijatičar-čista ko suza osmica...mislio sam da je sranje,ali.....
Star Wars 3 - zar je potrebna ocjena?
28 days later 9/10
makar je star film ludnica je!!!!!!!!10/10Izvorno postao igl
“I quit, I give up, nothing's good enough for anybody else, it seems...When I'm all alone it's the best way to be. When I'm by myself nobody else can say goodbye. Everything is temporary anyway.”
A ono, radnja je originalna nema šta, ali općenito mislim da nije baš nešto..Izvorno postao Vuxs
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
Neznam jel je bilo ocjenjeno, ali evo ponovo ako je
Blade III 7,5/10
Batman Begins solidna osmica, totalno drugaciji od ostalih Batmana, mracniji, ali mi se cini kao da fali malih djelicaka kao da je divx negdje proguto dijelove radnje!
Zadnji pogledan, "preživjeti smrt" 9/10 film je zakon !
Log into the irc for instant help and chat 1. irc.wikkedwire.com | 2. /join #rohitab | 3. /nick yourusername
all you need is one place: http://www.rohitab.com
thirteen....
dobar film, drama 8.7 vrijedilo bi pogledati... (kako društvo mijenja osobu)
o 13ogodišnjim djevojkama koje se pokvare alkoholom, crakom i travom...
Elektra 3/10. Strasno dosadan film, nisam ga ni gledao do kraja i zato dajem 3 umjesto 1(nisam potrosio puno vremena).
Mothmanova proročanstva 9.8/10
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
Zadnje sto sam gledao je Sahara od mene joj desetka jer sam odavno onakav film čekao
Mamama volim te ali mi je GT4 drazi
"Slagalica stave" (blesavog li prijevoda)
(Saw) - brutalno, ali i dovoljno zanimljivo. Ima obrata, što je u zadnje vrijeme i za očekivati u takvim filmovima, ali nije ni približno "7edam".
7/10
eni je saw odličan...
"Aviator"
Ne znam. Mnogima vjerojatno djeluje dosadnjikav i razvučen, ali meni je više-manje sve na mjestu filmu. Leo je dao ulogu kako spada kao i obično, Cate Blanchett je rasturila i s pravom dobila Oscar, a Scorcesse? Za to nisam kompetentan suditi.
7.5/10
Rocky 2, najjaci filmovi
Italian Stalion
- too risky to do drunk...to precious to be drugged -
vandal-zaboravio si john ramba
Bookmarks