the terminal 8,5/10 baš sam se iznenadio kak je dobar film
a shot at glory 7,5/10 nogometna tematika i solidan film
the terminal 8,5/10 baš sam se iznenadio kak je dobar film
a shot at glory 7,5/10 nogometna tematika i solidan film
meni je terminal heben film! 9/10
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
Meni je terminal priličan spielbergov promašaj. Nije loš, ali trebao bi biti puno bolji.
Electra-sviđaju mi se spešl efekti,Višnjić(???!!!!??)film ništ Bogzna kaj 3/10
![]()
Ne znam dal je bila vec neka ocena,al sad sam pogledao:
MillionDollarBaby (7/10)
Zar i Clint ume da place???
Evo nekoliko predloga za pogledati:
-RUNDOWN ili Dobro dosli u dzunglu (akcioni film za opustiti se)
-The Hot Chick (lepa komedija)
-Osinjak (tako je bar kod nas preveden)
-Pearl Harbor (samo ime kaze)
-Behind Enemy Lines (zanimljivo ostvarenje,svakako pogledati)
-Biker Boys (ko voli motore)
-Dare Devil (radjeno po stripu)
-Generals Daughter (meni se mnogo sviedo)
-GEORGE OF THE JUNGLE 1 i 2 (meni najjaci filmovi za opustanje)
-Starsky & Hutch (film o partnerima u policiji)
-U Kini jedu pse 1 & 2 (niskobudzetni,ali nama iz Srbije jako dragi filmovi)
ima ih jos,al ne mogu da se setim!!!!
Za malo se nasmijati (što je sve teže kod današnjih komedija) i ubiti sat i pol:
"Bez vesla"
(Without A Paddle)
6/10
terminal je baš filmić za opuštanje,a ti pinocio nisi u poziciji da prozivaš clinta...
Izvorno postao smogovac
Pa Clint zadnje vrjeme ima super filmiče,možda Pinocio nije gledal,recimo Mističnu rijeku (prošle godine 2 oskara)
![]()
Ne znam zasto mislite da prozivam Clinta?Cak sam mu dao i sasvim dobru ocenu za film,s obzirom na vase ocene koje ovde dajete.A sa Clintom sam inace bolji,nego svi visamo se vi smeskajte... bio sam u kontaktu s covekom prilikom njegovog snimanja "Svemirskih kauboja",negde imam i sliku sa autogramima glavnih glumaca iz tog filma.Cim skeniram postovacu je.
Inace sad sam gledao Sin City 8/10
ali najvise zbog idealnog prenosenja stripa na platno,film je kao da citas strip.Inace u filmu su tri zasebne price koje izgleda nemaju veze jedna s drugom,tako da vas to ne opterecuje (povezivanje prica) dok ga gledate
ovo sam gledo još u kinu,ali sada se sjetih pošto je došlo na dvd: white chicks ,odlična komedija,dao bi joj visokih 9-9,5/10
Da, "White chicks" je ful okej. Nasmijao sam se.
pinocio siguran sam da te se on sječa i da s tobom u mislima ide spavati...
riba ribi njam njam guzu-nisam dovoljno duge gledao da bi ga mogao ocijeniti![]()
Ne radi se o kompetentnosti već o filmovima i kako ih tko vidi!
![]()
A mislim, što si se sad okomio na pinocia? Čovjek je samo izjavio da se slikao sa Clintom, kao što bi se i većina pohvalila, jer se takvo što ne događa svaki dan.Izvorno postao smogovac
Smogovac,imam za tebe jedan dobar film:
Crveni kamion,sive boje (5/10) obavezno pogledaj
@Pinocio: jel postoji to na dvdu?? Kakav je film? Pretpostavljam da je bio produciran u doba jugeIzvorno postao Pinocio
Takve filmove volim
Nije me dosta bilo, vidim nagledali ste se filmova...
Motorcycle diaries (Dnevnik Che Guevare) 8/10 - Putopisan film o putu Chea po J.Americi i njegova razmišljanja. Skroz ok film, da se gledati, nije ni naporan...
Alexander 7/10 - Ono, jedino novo što sam saznao o njemu je da je bio derpeIma ona bitka dobra i scene sa slonovima... Inače djeluje mi nekako siromašno radnjom iako putuje faca po cijeloj aziji...
![]()
Antz 5/10 - Mislio sam da će bit bolji... Al ajde..
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
Izvorno postao XLR8R
Film postoji na DVDu,i snimam je skoro,mozda cak i prosle godine,a govori o situaciji u staroj Jugi,za vreme barikada i pred sam pocetak... znas vec cega...
Vec sam pisao,ideja za film mi je dobra,dobra je i gluma glavnih likova... ali mi je film nekako![]()
Nije bio 'derpe', kao što ti veliš, već biseksualac.Izvorno postao XLR8R
I dajte molim vas, bez otkrivanja radnje ili bilo kojih dijelova filma. Za to si otvorite temu "Spoileri".
Ma to je folirao da je BIIzvorno postao frish-KI
Sorry mislio sam da je opće poznato da je u filmu prikazana i ta strana Aleksandra... Bar sam ja čuo puno prije dvd izdanja da je tako pa sam mislio da vi to već znate![]()
Al mislim da bi bilo ok da se uz svaki film doda koja linija texta da znamo što film pokušava prikazati. Zamisli kažu ti "Aleksandar... 10/10 - ...Makedonski" pa se svi pitamo zašto 10ka i kakav je to film i tko je pobogu taj Aleksandar
....
Sve u svemu, ni ja nevolim znati radnju filma![]()
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
ma nisam se okomio....
imam i ja za tebe u gori raste zelen bor 1/10
Jel me ti to zajebavas ili? Ja sam ti ozbiljno napisao za onaj film (Crveni kamion...)Izvorno postao smogovac
nisam gledo filma ima mjesec i sinoc uzmem Saharu nije los meni se svidja 9/10
Mamama volim te ali mi je GT4 drazi
meni je sahara 7,5/10
"Dnevnik Ellen Rimbauer", svojevrstan prequel "Rose Red" od prije par godina. Ništa posebno, odnosno nema skoro uopće scary scena.
4/10
Bookmarks