A Ice age? Taj sam crtic pogledao bar 5 puta zbog fakin' vjevericeIzvorno postao whiteboy
![]()
A Ice age? Taj sam crtic pogledao bar 5 puta zbog fakin' vjevericeIzvorno postao whiteboy
![]()
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
Nisam siguran jesam li ga već spomenuo, ali nedavno sam počeo gledati "Riba ribi grize rep" (majke ti, tko li je ovo prevodio) i pogledao sam možda pola i odustao: točno sam se dva puta zahihotao. I to je to.
3/10
Star Warse,danas u kinu. Najbolji Star Wars . Recimo--- 9/10
meni takoder,ima puno kvalitetnije fore koje su u jedinici rijetke
"Alexanader"
7/10 - ako zanemarimo činjenicu da je Stone režirao.
šta ti ovo znači? da je stone dobar redatelj?Izvorno postao frish-KI
ja gledao National Treasure. 5/10. prosječni filmčić.
Da, ja velim da jest. Meni. Za tuđe me mišljenje me nije briga. Nisam napisao da je yebeno najbolji, ali zato jesam da je dobar.Izvorno postao niten
Nisi napisao da je dobar.Izvorno postao frish-KI
Ja ne kužim šta je tolko dobro u tom Stonu. Gledao sam neki dan Platoon,koji bi mu trebao bit najbolji film i film je prosječan. Nemože se ni uspoređivati sa Apokalipsom,FMJ-om ili BHD-om .
Evo taman sad pogleda resident evil : apocalypse 9.5/10 puno bolji od prvog puno svakako pogledajte
film je trasherija,strasno...pomeni 3/10 ,no svatko ima svoj ukusIzvorno postao Hacker
btw. radi usporedbe evo ocjenjujem prvi nastavak sa 7/10
možda priča nije nešto i ima nejasnoća i ona kamera diže živce ali napravljeno je po igrici pa je čista akcija ali akcije su legendarne ali bilo bi bolje da su tu akciju stavili u neki ne horror filmIzvorno postao sodom
i oceanovih 12 3/10 cijeli film čekam na nešto zanimljivo ali ne dočekam jer nisam mogao pogledat film od dosade
Prema 9.5/10 rekao bih da je film skoro pa remek djelo. A nekako sumnjam da je.
Prvi sam gledal a drugi bi tek htio...
Možda zato jer to stvar ukusa i subjektinog mišljenja?
Inače, "SW: Osveta Sitha" - 7/10
hvaljeni redatelji su dijelom stvar subjektivnog mišljenja i ukusa a drugim dijelom stvar filmske tehnike i vještine! Kod Stona ja nevidim tu filmsku tehniku i vještinu.
Sinoć na tv-u Kratki Rezovi,8/10.
svi taxi 10/10
Cellmapper - crowdsource karta jačine signala mobilnih operatera
Hitlerov Pad.film je super,tip je odglumio Hitlera kao da je pravi,tek da vidite kada se dere,jao,super je a i na neki nacin je i tuzan,jer djeca umiru u ratu...=(
Rating je 10/10
Zar do sad nisi bio svjestan činjenice da su djeca pogibala u ratovima?
"Projekt: Vještica iz Blaira"
7/10
Meni je osobno scary, a da sam ga mogao pogledati prije nego se digla sva pompa oko filma, odnosno kad je krenuo u Americi i da nisam znao da sve fejk, bio bi mi vjerojatno i jezovitiji.![]()
Top gun
9/10 (kad sam ga vidla ukinu prvi put-oduševio me je)
![]()
Legendaran film !Izvorno postao lili
![]()
Ja sam ga gledao na tv-u taj film i tek nakon filma je bio dokumentarac - kažu da im je u tom gradu turizam procvjetaoIzvorno postao frish-KI
Teksaški masakr - 7/10 - ocekivao sam malo jaci horor. btw dali je to uopce po istinitom dogadjaju??? Nesto su pricali da je ali meni to izgleda prenamjesteno i prenapuhano za istinito...
The butterfly effect (Domino efekt) - 9/10 - Moram priznat film me zbunio pred kraj, izgubio sam se u prici dok nisam skuzio di je sta je. Slicno kao Memento ali drukcija vrsta amnezije.. Dobar film iako mi Ashton djeluje nekako previse smjesan![]()
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
Nije po istinitom događaju, ali je inspiriran istinitim događajima koji su se događali u Americi sredinom prošloga stoljeća.Izvorno postao XLR8R
"(P)Resident Evil: Apokalipsa"
4/10
Još najbolji dio je zadnjih 15-ak minuta.
Izvorno postao IggXy
Daleko od poštenog!!!!!!!!!!
![]()
Bookmarks