Izvorno postao frish-KI
Valja poč na završetak vojnika Rajanaaaaa
Izvorno postao frish-KI
Valja poč na završetak vojnika Rajanaaaaa
Evo, to je jedan dobar film, sa mučno prikazanom tematikom.
Dajem mu 9/10.
Sjećam se kad sam ga s frendom još prije 5-6 godina gledau u kinu, nakon završetka svi su u totalnoj tišini izlazili van. To još nikad nisam doživio u našim kinima.
lili, ajde budi dobra pa koristi gumb u desnom kutu na kojem piše "edit" u slučaju ako u kraćem vremenskom razdoblju želiš još nešto nadopisati, a da ne pišeš novi post.
Nisam znala!!Izvorno postao frish-KI
![]()
JUcer na nov@-tv sam pogledo Robin Hood po ko zna koji put
10/10-film je odlican...jednostavno briljantan
May the Force be with you!
Evo. Sad se zna!Bez ljutnje.
eto baš pogledah SAW i sta reći osim
film je pravo remek djelo![]()
Sinoć vidio Ocean's 12 (DVD) - jako dobro, jako JAKO dobro.
Bolje cica u ruci nego Frankfurt na Majni
jucer gledao I robot, odlicno jecjeli film radjen na kompjuterima al svaka cast amerikanci znaju posao 8/10 da bi 9 ali ova cjelokupna prica srobotima je vec i prije bila isfurana mozda ne tolko isfurana mozda dosadna pomalo
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
i-robot-5/10
ocean´s 12-6/10
saw 9/10 ocean's twelwe 8/10
IF YOU CAN DREAM IT, YOU CAN DO IT..... LIFE IS LIKE A BOX OF CHOCOLATE ....
meni je I robot preglup film...
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
"San za životom J. M. Barrieja" odnosno u originalu "Finding Neverland":
7/10
Constantine. Sehr gut, sviđao mi se film. Keanu je vrlo dobar (u svom Matrix stilu)
Bolje cica u ruci nego Frankfurt na Majni
nije mi bas jasno zasto su se tolko sprdali u filmu al sve u svemu dobar za ubijanje vremena...
(neznam sto im je ono s kantom vode i mačkom trebalo,al ajde)
Ja sam očekivao zabavu, a frendu i meni je ispao totalna kamilica. Možda mi bolje sjedne kad ga ponovno pogledam na DVD-u.
Meni je isto constantin banana...
ocean's twelve. isprazna pizdarija od filma.sa fora glumcima. 6/10 jedina stvar zbog kojeg je dobio 6/10 je ona stvar koja ide u pozadini,kad vincent cassel izbjegava lasere. jebeno, na repeatu je već 2 sata.![]()
![]()
![]()
Jučer sam gledao s curom Stepfordske supruge na DVD-u...film nije neko posebno remek djelo, ali je gledljiv, čak i zanimljiv...za ubiti večer je ko bok...ocjena 7/10...
Bom Chicka WahWah
"Krvava romansa" - francuski horor/triler. Kao što i naslov veli: krvavo. A i nije loše, zapravo.
7/10
Finding neverland- 8.5/10
"Dnevnik Che Guevare"
7/10
National Treasure 7/10
cool avantura
It's nice to be important, but it's more important to be nice
Meni film zakon. Napravljen je kao spot od 2 sata. Čista energija.
Za "Kingdom of Heaven" sam čuo da nije tolko loš. Nisam gledao,čekam da dođe na dvd.
gledao Bad Santa. Najbolji božićni film ikad.![]()
Conan 10/10
obožavam taj film
Bookmarks