Meni isto relativno bezveze film ali sam ga ipak pogledao do krajaIzvorno postao lili
![]()
Zadnje sam gledao u kinu "The Ring 2" - film je rađen na isti đir kao i prvi dio, atmosfera je prilično jezovita sa nekoliko scena prepadanja (nije preporučeno za one slabijih živaca:-) Iako kritičari nisu film ocjenjivali najboljim ocjenama, moje subjektivno mišljenje je 7/10.
Bom Chicka WahWah
Meni isto relativno bezveze film ali sam ga ipak pogledao do krajaIzvorno postao lili
![]()
Blackhawk Down - 9/10 Dirnuo u srce (pogotovo kad oni mladici na kraju trce za transporterom a djeca ih gadjaju). A i zbog istinitog dogadjaja
Tiers of the sun - 8.5/10 Mozda prekratka prica... Inace jako dobro realizirano i ukomponiranoCool
Basic - 9.5/10 Samo zato jer nisam skuzio pricu u prvih 30 minuta... Na kraju mi je doslo da ga opet pogledam.
Krvava romansa - 7.5/10 Vise zbog francuskog jezika, ali neke scene su stvarno crvene
Gods & Generals 8/10 - jako dobar film iako sam ga davno gledao. Americki gr. rat... neki sijedi brko i jos par generala... Super!
Gospdar i ratnik - 7/10 Isto kao i ovaj prije ali radnja je na moru (brodovi i neka misteriozna podmornica ako se ne varam - davno je to bilo). Ganjaju se u magli i traze nevidljivu neman iz dubina - the Podmornicu!
Zadnji uredio xlr : 01-05-2005 u 21:22
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
ajd emalo sam pretjerao s alienom vs.predator možda 2/10 ali me naljutilo to što nema puno cipe samo 3 puške ej 3 a oni kopljima i na kraju tamo divovski brod sa puno predatora a ovi se cipaju i onaj alien na kraju znači nastavak filma (ne daj Bože)
meni je debilno kaj predatori kao mogu vidjeti u unutrašnjost čovjeka i sl. ono, rtg pogled, a nisu skužili da ovaj na kraju u sebi ima aliena...Izvorno postao ??????
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
Alo, pa kako bi drugačije isfurali kraj za nastavak filma. Ali zbog slabe zarade, sumnjam da će ga biti. Hvala nebesima.
"Gospodar neba i svijet sutrašnjice" - mislio sam prema foršpanu da će biti odličan, a ispao je samo vizualno dobar. That's it!
4/10
Mrtav Ladan 9/10 klasicna srpska komedija
Meni je Black Hawk Down tak bezvezan film, ali, naravno, to je moje subjektivno mišljenje...najviše me iritira kaj se 80% filma radi o tome kak se oni puškaraju po nekom gradu, nemam pojma kak se više zove...ne znam, ali mi je malo dosadan...
Bom Chicka WahWah
upravo sam pogledo saw ...film je fantastican,bas za mene reklo bi se....psiho horor sa razradenom pricom i ono najbolje ,neizvjesno do samog kraja a nakraju BUM,necu vam kvarit zadovoljstvo pa dat nesto naslutit
.pozdrav!
Di si ga nabavio? Vidiš ¸to nisam gledao...inače, obožavam horore svih vrsta i oblika i ne znam jel ima koji horor iz videoteke a da ga nisam pogledao (dobro, osim onih zadnjih promašaja)...
Bom Chicka WahWah
film je kod mene u "prolazu" kak bi se reklo...na dvdu je a nazalost nemam dvd przilicu jel bi si to volio presnimit
Ak imaš dsl skini si sa www.fulldls.com na toj stranici nema kaj nema za skinut ja sve skidam sa nje(Naravno kod frenda na poslu ili sa FER-a)![]()
Nisam gledao Saw, a htio bi ga pogledati, pogotovo nakon ovih tvojih utisaka:-)
Bom Chicka WahWah
the saw je fakat jeben film ali stvarno ne razumijem koliko bolestan mora netko biti da to uopce snimi...al je jeben film...
IF YOU CAN DREAM IT, YOU CAN DO IT..... LIFE IS LIKE A BOX OF CHOCOLATE ....
@Phyto Evo ti link za Saw ak ga hočeš skinut http://www.fulldls.com/index.php Najbolji film koji sam gledao do sada(ove godine), ali sata čekam SW3
Nekaj me zeza net, ne znam jel bi mi ga skinuo u komadu...radije bi ja to posudio od nekog ak ima, ili prepržio...
Bom Chicka WahWah
to bu brzo u videoteku doslo ziher
Onda bum se još malo strpio...
Bom Chicka WahWah
a il ak ti uleti na nekom dvd il divx-u sprzenno uzmi pa pogledaj...bolesnije je od Sedam ak si to gledao a vjerujem da jesi to je fakat kultni film
Gledao sam Sedam par puta i do davno već...al mogao bi obnoviti sjećanja jer je film mrak...
Bom Chicka WahWah
to mi je onak jedan od najjacih filmova ali ipak meni je film The Usual suspects( Priveite osumnjicene ) tako jeben film to je dosta stari film ali zaplet i rasplet najbolji ikada.... Kayser Soze!!!
Vidiš, to nisam gledao...al prihvatit ću preporuke:-)
Bom Chicka WahWah
Pa to moras pogledati OBAVEZNO ja sam taj film gledao barem 7-8 puta koliko je dobar i glumi moj omiljeni Kevin Spacey ma film je mrak nema sta... posudi ga i neces pozaliti vjeruj mi
Budem, budem, ne brini:-)
Bom Chicka WahWah
uvjerljivo jedan od najlosijih filmova freddie vs jason uzas!!!
Bookmarks