Zna li tko kako nešto skinuti sa www.mobango.com ?
Šta god pokušao downloadati sa onim "PC download" traži mi login,a kad upišem log i pass download stane.Je li tko šta skidao sa te stranice?
Zna li tko kako nešto skinuti sa www.mobango.com ?
Šta god pokušao downloadati sa onim "PC download" traži mi login,a kad upišem log i pass download stane.Je li tko šta skidao sa te stranice?
Ja sam se normalno logirao i skidao sadržaje sa stranice.U čemu je problem?Izvorno postao wragg
,možda nisi sačekao njihov replay-mail?
"Prijateljstvo je neopisiv luksuz
biti s nekim da se osjećamo potpuno sigurno,
bez da odlučite vagati misli ili riječi."
George Eliot
Ma ja se sasvim normalno ulogiram,ali kad krene download,pravi mi probleme.GetRight mi izbaciva prozor sa tim loginom.
Izgleda da je ipak greška u GetRightu.Napravio uninstall Getrighta i sve radi.
hajde baš mi drago
"Prijateljstvo je neopisiv luksuz
biti s nekim da se osjećamo potpuno sigurno,
bez da odlučite vagati misli ili riječi."
George Eliot
Ja sam se normalno logirao i skidao sve što sam htio sa mobanga,ali kad bih skinuo igru,dobijem samo .jar od kojeg poslije sa jadgenom(i jadmakerom) nisam mogao napraviti .jad.To mi se događalo samo sa igrama sa te stranice.Jeste li vi skidali igrice sa mobanga i pokušavali napravit .jad? To pitanje sam i prije postavljao,pa sam dobio odgovor od jednog forumaša da prebaci samo .jar i to OBEX push metodom.Ako se ne varam,to je povezano sa bluetoothom,kojeg ja na v300 nemam.Pitanje:da se pozdravim sa igrama sa mobanga ili postoji način da ih prebacim na mob?
Izvorno postao Mraz
bez .jad nećeš ju moći instalirat! a BT nemaš, tako da komotno možeš zaboraviti na to, kako si već i sam pretpostavio
Bookmarks