Join Today

Vidi rezultate ankete: Koji antivirusni softver preporučujete

Glasači
339. Ne možeš glasati u ovoj anketi
  • AntiVir Workstation

5 1,47%
  • Avast

56 16,52%
  • AVG

49 14,45%
  • BitDefender

25 7,37%
  • Dr. Web

0 0%
  • F-Prot Anti-Virus

1 0,29%
  • Trend Micro PC-cillin Internet Security

3 0,88%
  • Kaspersky

50 14,75%
  • McAffee

11 3,24%
  • Nod32

164 48,38%
  • Norton

24 7,08%
  • Sophos

6 1,77%
Anketa sa više mogućnosti odabira.
Prikazujem rezultate 1 do 25 od 381

Threaded View

Super-forumaš
    Datum registracije
    Mar 2006
    Mobitel
    SE P1i, iPhone 3G
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao Smuchac Pregledaj post
    @ observer: Prema tvome postu,ova tema nema smisla. Cim je ustanovljeno da je NOD32 najbolji,ili jedan od najboljih,vise nema razgovora o drugim AV programima,i temu bi bilo najbolje zatvorit i uklonit??
    Zašto ne bi bila ova tema ovdje...ti nešto krivo shvaćaš.
    Svatko ima svoja iskustva,pa te molim da ne stavljas svoje iskustvo u prvi plan
    Ovo što sam napisao nije zasnovano na "mojem iskustvu"...opet krivo shvaćaš...što si tako negativno napet.
    Samo stvaraš negativnu atmosferu i iskreno dižeš mi živac...
    i da omalovazavas druga misljenja i iskustva na racun "žnj" institucija koje se bave s tim istrazivanjima
    To što ovdje masa ljudi doslovno pljuje po određenim antivirusima nisu neka posebna iskustva...to je čisto pljuvanje neupućenih.
    A vidim da i ti naginješ tome.
    Ne može tu doći neki korisnik koji više manje jedva da ima pojma o nečemu i doslovno pljuvati po nečemu što je hrpa mozgova ocijenila kako treba samo zato što "on" misli da eto tako je kako on kaže. (i ti spadaš u tu skupinu koliko vidim).
    Sad su neki odjednom pametniji od hrpe stručnjaka...možeš mislit...biseri.

Ponavljam jedno je komentiranje na osnovu pojedinih iskustava i komentiranje o radu a drugo je što se ovdje našla krpa BALAVACA sraćkati o nečemu u što misle da su upućeni.

Eh da...također zaboravih ...

EDIT: mislim da se može vrlo lako vidjeti ovdje: http://cafe.mobil.hr/showpost.php?p=...postcount=1267 da ne koristim Nod već AVG. Nije da ga hvalim već sam ga naveo za primjer...Nod je na drugom laptopu koji nije moj i samo sam ga isprobao i proučio. Nemam neke preference, oba su po mojem mišljenja zadovoljavajuća i sve ovisi o tome koje informacije pušta korisniku na vidjelo, Nod primjerice mnogo više stvari skriva od korisnika i to više manje obavlja u pozadini dok me AVG za svaki klinac upozorava bespotrebno. Nod to riješi potiho a nije da ne odradi kao što mnogi misle. Sve se to da podesiti ako se zadubi malo više u postavke. Ja nisam nešto previše upućen u sve to pa ne navodim da je jedan ili drugi loš ako u to zaista nisam siguran. Ono što vi mislite da vidite što jedan AV radi i koliko on zauzima recimo rama itd. preko task managera nije ono što on zapravo i radi i koliko zaista zauzima procesa i memorije. A o detekciji i karantenama da i ne govorim. Dobar dio ovdje vas "trči pred rudo"...
    Zadnji uredio Wisher : 30-11-2008 u 17:32

Bookmarks

Pravila postanja

• Ne možeš stvarati nove teme
  • Ne možeš odgovarati na postove
  • Ne možeš slati privitke
  • Ne možeš mijenjati svoje postove