Zašto ne bi bila ova tema ovdje...ti nešto krivo shvaćaš.
Ovo što sam napisao nije zasnovano na "mojem iskustvu"...opet krivo shvaćaš...što si tako negativno napet.
Samo stvaraš negativnu atmosferu i iskreno dižeš mi živac...
To što ovdje masa ljudi doslovno pljuje po određenim antivirusima nisu neka posebna iskustva...to je čisto pljuvanje neupućenih.
A vidim da i ti naginješ tome.
Ne može tu doći neki korisnik koji više manje jedva da ima pojma o nečemu i doslovno pljuvati po nečemu što je hrpa mozgova ocijenila kako treba samo zato što "on" misli da eto tako je kako on kaže. (i ti spadaš u tu skupinu koliko vidim).
Sad su neki odjednom pametniji od hrpe stručnjaka...možeš mislit...biseri.
Ponavljam jedno je komentiranje na osnovu pojedinih iskustava i komentiranje o radu a drugo je što se ovdje našla krpa BALAVACA sraćkati o nečemu u što misle da su upućeni.
Eh da...također zaboravih...
EDIT: mislim da se može vrlo lako vidjeti ovdje: http://cafe.mobil.hr/showpost.php?p=...postcount=1267 da ne koristim Nod već AVG. Nije da ga hvalim već sam ga naveo za primjer...Nod je na drugom laptopu koji nije moj i samo sam ga isprobao i proučio. Nemam neke preference, oba su po mojem mišljenja zadovoljavajuća i sve ovisi o tome koje informacije pušta korisniku na vidjelo, Nod primjerice mnogo više stvari skriva od korisnika i to više manje obavlja u pozadini dok me AVG za svaki klinac upozorava bespotrebno. Nod to riješi potiho a nije da ne odradi kao što mnogi misle. Sve se to da podesiti ako se zadubi malo više u postavke. Ja nisam nešto previše upućen u sve to pa ne navodim da je jedan ili drugi loš ako u to zaista nisam siguran. Ono što vi mislite da vidite što jedan AV radi i koliko on zauzima recimo rama itd. preko task managera nije ono što on zapravo i radi i koliko zaista zauzima procesa i memorije. A o detekciji i karantenama da i ne govorim. Dobar dio ovdje vas "trči pred rudo"...

... 

Bookmarks